10-12-03

Ons eerste nachtje samen ...

De maandag na ons desastreuze telefoongesprek ben ik toch naar Gent gegaan. Weet je, ik was net als een puber heel onwennig en nerveus. Maar toen Liesje voor me stond, vlam, had ik het direct weer te pakken.

Ze had die avond heel lekker voor me gekookt. Zich een beetje te veel uitgesloofd en daar was ik wat ongemakkelijk door. Maar veel gegeten hebben we toen niet. Hebben elkaar meer zitten aanstaren. lol. Daarna op de bank neergeploft en wat genoten van elkaars aanwezigheid. Niet teveel gepraat, want dat verpest dikwijls de hele sfeer en daar had ik niet echt zin in. 

Ons eerste nachtje samen is niet echt gelopen zoals ik gedacht had. Ben al na vijf minuten in slaap gevallen, nog voor Liesje bij me kon kruipen. Ze heeft me maar laten slapen en is dicht tegen me aan geschoven. De nacht erna volgde de herkansing :). hihi.

Nu een maand later zijn we nog altijd samen en het gaat beter dan ooit. Zijn de weken erna steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. Heb de indruk dat het allemaal een droom is ...  Veel praktische problemen moeten nog geregeld worden. Het feit dat we elkaar zo weinig zien is er een van. Maar overhaasten wil ik niet, dat heb ik in het verleden al te vaak gedaan... 
 

17:49 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Succes ! Hei meid, lijkt dat je de ware hebt gevonden... Succes ermee enne... ga ervoor !!!

Gepost door: fonzie73 | 10-12-03

De commentaren zijn gesloten.