14-12-03

Need for speed

Vrijdagavond doodmoe in Gent aangekomen, maar het weerzien gaf me weer vleugeltjes. Na de verplichte knuffels, braafjes aan tafel aangeschoven. Wat kan het leven toch makkelijk zijn (lol). Liesje had mijn lievelingseten klaargemaakt : hamburgers, rode bonen in tomatensaus en puree. mmmm !
 
Omdat er niks op tv was (Miss Belgie is niet echt ons ding), de playstation nog eens bovengehaald. Onze keuze : need for speed. Liesje houdt van racespelletjes en bovendien is dit zowat het enige ps2-spelletje dat ik niet met mijn ogen dicht kan spelen. Gekozen voor de BMW M5 en dan racen maar. Ik moet toegeven, ik heb het een beetje smerig gespeeld : telkens mijn schatje me wou inhalen, gaf ik een draai aan het stuur en heb ik haar de kant ingereden.
 
Voor haar heel frusterend, maar Liesje is iemand die zich niet laat doen... De volgende keer dat ik het probeerde, gaf ze me een por in mijn zij en voor ik besefte wat er gebeurde zat ze boven op me. Ik moest haar beloven me braafjes te gedragen. Mijn eerste gedachte was "fuck you". Ik keek eens diep in haar fonkelende blauwe pretoogjes en antwoordde : "kus me" ...

17:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.