15-12-03

Metallica - Sportpaleis Antwerpen (1)

Zaterdagochtend wakker geworden in een leeg bed. Liesje was al naar haar werk vertrokken. Ik heb haar al dikwijls gezegd me wakker te maken voor een knuffel, maar blijkbaar vindt ze dat zonde. Damn !
 
Heb me wat bezig gehouden met opruimen en winkelen. In de Fnac twee cdtjes gekocht : eentje van Pink en eentje van Metallica. Dit laatste om me voor te bereiden op hun concert van woensdag in het sportpaleis. Weet niet wat ik van Metallica moet verwachten. Toen ik klein was, was ik grote fan en speelde ik hun plaatjes elke dag, vooral voor het slapen gaan. Geloof het of niet, maar ik ben dikwijls in slaap gevallen terwijl "seek and destroy" - niet echt een rustig nummer - opstond.
 
Hun concert een tiental jaar geleden op Werchter (een prachtig jaar toen, want ook Lenny Kravitz en Neil Young stonden op de affiche) heb ik tot grote woede gemist. Mijn ma vond me toen nog te jong. Denk dat pa het jammer vond want enkele maanden later kocht ie me de live cd (Live in Mexico) en ook die heb ik grijs gedraaid. Na de black album ben ik Metallica wat uit het oog verloren. Vond dat ze te commercieel werden en wanneer iedereen een bepaalde groep leuk begint te vinden, haak ik meestal af...
 
Afspraak woensdag !!!
Liefs,
Leen.

12:32 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.