16-12-03

Don't they know it's ...

Gisterenavond vertrok ik met een vrij goed humeur richting Gent. Twee daagjes vrijaf genomen en dus ziet mijn werkweek er heel kort uit. Jipie !!!  Maar toen ik onderweg "don't they know it's X-mas time" op de radio hoorde... <<< Bwam >>> . Alle emoties van de voorbije jaren kwamen weer in alle hevigheid naar boven. Weet niet hoe ik in Gent geraakt ben, waarschijnlijk op automatische piloot.
 
Heb me daarna wenend in de armen van Liesje gestort. Gegeten heb ik niet en ben gewoon lusteloos voor mij uitstarend op de bank gaan liggen. Zo hebben we zwijgend naar the Saint op tv gekeken, want ik had geen zin om te praten. Toen de gedachte in mij opkwam dat ik Liesje haar avond naar de kloten had geholpen, werd het me weer eens teveel.
 
Mijn schatje is me beginnen troosten, zijn elkaar zachtjes beginnen kussen en heb me daarna volledig aan een verbaasde en aanvankelijk tegenstrubbelende Lisbeth gegeven. Heb nog nooit zo'n intense ervaring meegemaakt. Gewoon verstand op nul en je laten leiden door je lusten. Zo toch nog voor een tijdje mijn zorgen kunnen vergeten.   

09:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.