17-12-03

Lonely days

2 dagen vakantie zijn voorbijgevlogen en ik moet zeggen : het heeft deugd gedaan. Daarnet even ruzie gemaakt. Had het misschien wel zelf gezocht, maar ja. Weet je, die feestdagen zijn voor mij een echte marteling. Meestal ben ik dan ongenietbaar, zit ik wat triestig in een hoekje en tel ik de dagen af...
 
Omdat ik haar eindejaar toch maar zou verpesten, had ik Liesje voorgesteld, om elkaar twee weken niet meer te zien... Man, wat ben ik geschrokken van haar hevige reaktie. Stond even met mijn mond vol tanden en toen ik haar uitlegde waarom, kon ze ook nie anders meer dan me een knuffel te geven.
 
Nu besef ik dat ze alles voor mij over heeft en me heel graag in haar buurt heeft. Begrijp het nog niet helemaal, want vind mezelf maar een stomme trien.
 
En weet je wat me nog het meest heeft geraakt ? Ze vroeg nog eens of ik geen zin had om bij haar in te trekken ...  Dolgraag zelfs !!!

16:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hou je goed! Soms denk ik ook wel eens: waar heb ik het toch aan verdient dat iemand mij zo graag ziet? Er zijn mysteries in het leven, meisje, denk er niet te veel over na en geniet van hetgeen je hebt!!! :-)

Gepost door: rinkelke | 17-12-03

ever flowing... héhé Metallica, da's nu een band waarvan ik nooit heb gehouden zelfs niet in de jaren 80 toen ze nog een duister trashbandje waren...
maar goed een collega is er dol op en heeft niemand gevonden om hem te vergezellen... ;-)
en jij vindt satyricon er leuk uitzien! ;-) dat is het ook!
ze'm ook wel verschillende stijlen ze sinds hun begin!
een noordse in de underground toch wel heel gekende naam!
ik dacht dat de eerste echte vlucht 70 km was? de probeersels mss 37m, dat weet ik niet!è ;-)))
enne hoh, volgens mij zit het wel snor met liesje en jij, gewoon niets forceren en open blijven tegen elkaar, want 'tis nogpril en jullie moetne nog wennen aan mekaar hé! ;-)
succes en veel plezier!
cms

Gepost door: CMS | 17-12-03

Verplichte titel Gisteren kwam ik terecht op je blog en las ... 100 jaar luchtvaart (zal wel zeker), Metallica (oh ja, van dat kreng "one" dat altijd veel te hoog genoteerd staat in de tijdloze). OK, nog een blog erbij, blij zat dat er tenminste geen verkleinwoorden in staan.

Vandaag nog eens teruggekeerd - dat komt ervan als je berichten achterlaat op andere blogs hè ;-) - en ik las je laatste bericht. "Hè, wat is dat" riep het kleine wezentje dat in mijn hersens zit om af en toe een schop te geven als ik niet oplet. Twee schoppen later vanonder beginnen lezen en niet gestopt totdat ik boven was aangekomen.

Dat verdient een link. Bij deze.

Gepost door: the insane | 18-12-03

De commentaren zijn gesloten.