18-12-03

Creeping death

Donderdagnacht... Bijna twaalf uur en eenzaam aan het werk. Allez ja, werken. Af en toe eens checken of alles nog goed draait, meer is dat niet. Vind dit vrij plezant, want daardoor morgen vrijaf. Lig met mijn voeten op tafel, toetsenbord op mijn schoot. Blikje cola, wat chips en cdtje van Neil Young (After the goldrush).
 
Zit hier op de tiende verdieping, onder mij ligt den Haag en even verderop Scheveningen. Een voor 1 gaan de lichtjes onder mij uit. Alleen ik blijf als enige over. Urg. De maan schijnt in mijn ogen en binnen tien minuten gaat de stad overspoeld worden door vreemde creaturen : vampieren, weerwolven, orks, you name it, they got it.
 
<<  I was lying in a burned out basement 
With the full moon in my eyes. 
I was hoping for replacement 
When the sun burst thru the sky. 
There was a band playing in my head 
And I felt like getting high. 
           
Well, I dreamed I saw the silver   
Space ships flying 
In the yellow haze of the sun, 
There were children crying  
And colors flying 
All around the chosen ones.
 >>
    


23:51 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wie het schoentje past... 7u30 's morgens, buiten is het nog pikkedonker en onderweg naar hier heb ik een paar vreemde creaturen van de nacht omver gereden. Toen ik aankwam moest ik nog een spastische vampier van me afschudden en nu zit ik hier in doodse stilte. :-)

Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen, die opmerking van dat lui zijn en het volpompen van mijn reacties was voor iemand anders bedoeld (voor het geval dat dit niet echt duidelijk zou zijn).

Amuseer je op je vrije dag, zou ik zo zeggen (terwijl ik hier in het zweet mijner aanschijns zit te zwoegen - NOT).

Gepost door: the insane | 19-12-03

crossing thy fiery path Goodmorning,
ondertussen zit ik hier al meer dan een uur in een gebouw in hartje brussel waarvan gisteren de hoofdwaterleiding was gebroken, zodat wij met zijn allen geen water meer konden tappen, noch de nodige koffie zetten om ons te boosten met de noodzakelijke cafeine en ook geen behoeften meer konden gaan doen.Ondertussen is het probeelopgelost, wemoeten dus niet meer in de file wachten op de lift die ons naar beneden brengt en dan de strat oversteken nar een ander gebouw,waar we nog een sin de filemoesten anschuiven voor de wc's...
ondertussen is er nog altijd geen gekoeld water, dus mijn bidon van 5 liter die ik gisteren in promotie in de Delhaize heb gekocht doet nog steeds dienst alsnoodoplossing! ;-)))
en blijkbaar heb jij ook al ervaring metrecepties op nederlandse wijze?hahah! een glas Melk! als ik het niet van mijn pa had vernomen dat dat inderdaad zo is,een zielig broodje en een glasmelk,zou ik je nooit geloofd heben,albenik verwant van de a-culinaire mentalitiet van de hollanders (de helft van mijn familie woont daar ergens). Vandaar dat wij ze wijsleijk op kerstavond naar hier laten komen,omzeker te zijn dat er wel degelijk iets feestelijks op het menu zalstaan! ;-)
allez Den Haag...ben er nog nooit geweest...
is het eigenlijk de moeite?die stad? behalve dat het de hoofdstad is en het internationaal strafhof enzo daar zitten?
greetz
cms

Gepost door: CMS | 19-12-03

De commentaren zijn gesloten.