21-12-03

Verjaardag

Heit menskes,
 
Mijn schatje staat nu samen met ma in de keuken, dus even wat tijd gevonden om achter mijn pc'tje te kruipen...
 
Thanks voor de vele verjaardagsknuffels - voor zij die het intussen noch nie weten : ja ik ben jarig vandaag - . Willen jullie mij allemaal de dieperik inboren ? lol. De voorbije twee jaar was het maar een triestige bedoening vol zelfbeklag en huilbuien, maar dit jaar ben ik eindelijk weer in een opperbeste stemming. 
 
Lekker lang uitgeslapen vanochtend en toen Liesje wou opstaan (zij is altijd eerder dan ik), ben ik maar bovenop haar gekropen voor een verjaardagsknuffel. Beginnen stoeien en heel veel lawaai gemaakt. Tijdens het ontbijt maakte ma de opmerking : "volgende keer een beetje stiller he meisjes". Bwam, ik kreeg een kei-rode kop en Lisbeth maar lachen, de bitch.  
 
Het was een tijdje wachten op kadootjes en net toen ik dacht dat er geen meer gingen komen - had nl al weken zitten roepen dat ik niks wou -  the big moment. Eerst ma : een PS2 spelletje (WRC rally 3). Van Liesje een mp3 spelertje "voor tijdens mijn eenzame hotel-uren" en waar ik nog het meest blij mee was : een sleutelhangertje met... de sleutels van haar huisje. Even in haar blauwe oogjes gekeken en daarna in elkaars armen gevallen. Ik weet nu zeker : dit is het vrouwtje die ik voor altijd bij me wil hebben...
 
Knuffels van een verliefd Leentje  :)
 

18:33 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

allow, sorry als ik wa laat ben maar ik wist het niet !!!!GELUKKIGE VERJAARDAG, LEENTJEUH!!!! Doe er nog heel wat jaartjes vol geluk en gezondheid bij ; )
xxx aman

Gepost door: aman | 22-12-03

De commentaren zijn gesloten.