23-12-03

Waarom ?

Soms denk ik wel eens dat we constant in een kringetje aan het rondcrossen zijn. Hoe gelukkiger je wordt, des te dieper je daarna valt. Uiteindelijk eindig je stomdronken op de bank, een triestig kijkende hond aan je voeten en je pc'tje op je schoot. You've got it all ? You will loose it, that's for sure. Over and over again...
 
Zou het niet gewoon beter zijn als we het verleden konden vergeten ? Niet meer nadenken over wat je had kunnen worden ? Gewoon wegvliegen naar een beter wereld... gewoon dood te zijn ?
 
Mocht je er aan twijfelen. Ik hou nog zielsviel van Liesje, maar wat kan ik haar bieden ?  Ik weet dat ze me de sleutels van haar thuis heeft gegeven, dat ze er alles aan zou doen om me te troosten, maar haar verliefdheid heeft haar blind gemaakt. Wat blijft er over als die er niet meer is ? Ze heeft de voorbije weken haar vrienden verwaarloosd om bij mij te zijn. Maar wat moet zij nu met een depressieve trut ? Liesje verdomme, waarom maak je het me zo moeilijk ? Het heeft allemaal geen zin meer !!!

14:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Je hebt haar zoveel te bieden... Je moet het alleen zelf willen inzien!

Gepost door: Aude Audenda | 23-12-03

Leentje! Dat zware afscheid dat je telkens weer tegenkomt, dat hoeft er helemaal niet te zijn! want het is gebaseerd op een beeld dat je van jezelf heb, maar dat niet juist is!! Jij bent een MOOI persoon, jij kan gelukkig zijn met iemand anders, en jij kan een ander ook iets bieden!! Dat moet je zeker INZIEN!! Kijk eens naar de mooie momenten, toen kon het toch ook?! HOU DAARAAN VAST en laat je niet meeslepen in die depressieve gevoelens van hopeloosheid! Er zijn altijd mensen die van je houden en je willen steunen no matter what, en die jou mooi vinden zoals je bent, en die jou AANVAARDEN om wie je bent en BLIJ zijn dat je er bent voor hen!! En Liesje is zeker zo iemand!! je moet het alleen ZIEN, want het IS er!!
veel moed en hoop en een dikke knuffel
Twinkeltje

Gepost door: Twinkeltje | 23-12-03

Leentje !!!! Het is natuurlijk niet door te zeggen dat Lies het je moeiklijk maakt, dat het probleem is opgelost. Eigenlijk dient gekeken te worden aan de basis wat er schortte op het ogenblik dat je ma je belde.... Toen is er een grote kink in de kabel gekomen. En daar moet je echt vanaf. Het is uiteraard nooit makkelijk om dat beeld en die gebeurtenis van je pa te verwerken .
Maar Leentje, je hebt echt wel et recht om gelukkig te zijn in dit leven en dat geluk ligt echt in je handen : geloof er in en grijp het.... en werk aan de problemen. liesje en jijzelf kunnen samen je leven veranderen.

Alvast veel sterkte en moed en een vredevolle kerst toegewenst.

Gepost door: Luc van het moerhofke | 23-12-03

De commentaren zijn gesloten.