27-12-03

Eindejaarsdrukte

Vrijdagmiddag in Genk nog wat inkopen gedaan. In de shopping schoenen gaan halen voor Lisbeth. Daarna eventjes de free record shop binnengelopen. Ik had reeds een drietal cdtjes in mijn handen, toen Liesje me aan mijn belofte deed herinneren: zelf niks kopen tot na nieuwjaar. Aaaarg !!! Weet je, op zo'n momenten kan ik me als een klein kind gedragen : heel de tijd met valse argumenten afkomen ("volgende week zijn die allemaal veel duurder") , afdingen ("als ik er nou eens eentje meenam?") en als dat niet lukt, zeuren ("ik wil die cd's !!!"). En dit tot Liesje kwaad wordt... Maar ik weet, nooit voor lang en zeker niet als ik dan om een kusje bedel. hehe.
 
's Avonds kerstmis gaan vieren bij Lisbeth haar grootmoeder (heeft haar opgevoed, nadat ze van thuis was weggelopen). Liesje was een beetje nerveus. Het was nl de eerste keer dat ik meeging. Vond het allemaal wel meevallen, hoop dat het wederzijds was... Ook haar zus, schoonbroer en baby waren er. Een schattig jongske, zou er direct ook zo een willen !!! De schoonbroer was maar vervelende vent en het heeft niet veel gescheeld of ik had hem eens goed uitgescholden. Met vragen als "hoe doen jullie dat in bed?" moet je bij mij heus niet afkomen !!!
 
Zo, direct ons bedje in (Starwars is bijna gedaan). Lisbeth moet morgen werken... en dat dankzij al die eikels die morgen tot de vaststelling gaan komen dat ze niks hebben om op oudjaar aan te trekken... pffff. 

22:58 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goeie raad Mag ik je een goeie raad geven? Als de schoonbroer van Lisbeth in het vervolg nog van die vervelende vragen stelt, geef er dan een heel direct antwoord op. Ik wed dat hij dan in 't vervolg zijn mond wel houdt.

Gepost door: Librarian | 27-12-03

shoot the modderfokker! ja zeg wat een lul zeg!
de meeste homo-koppels die ik ken zeggen dan altijd: hmmm heb jij dan geen fantasy? als er een trut of lul opeens zo ontacvl is daarnaar te vragen...
blij dat het goed is meegevallen! :)))
have fun hé!!! en geniet ervan!
cms

Gepost door: CMS | 28-12-03

De commentaren zijn gesloten.