02-01-04

Oudjaar

Hier se, mijn eerste berichtje in het nieuwe jaar...
 
Op oudjaar reeds om half vijf in Gent aangekomen. Tijd genoeg dus om ons klaar te maken. Mijn haar in twee vlechtjes gedaan en verder wat zwarte oogschaduw...
 
Rond zeven uur afgezakt naar Els en Johan - zij waren de pineut dit jaar. Ze hadden er duidelijk werk van gemaakt en de hapjes en het eten (scampi's in een provencaals sausje / gebraad met mosterdsaus en paar stukjes gebak als dessert) waren heerlijk !!!
 
Al bij al viel de avond heel goed mee, ook al kende ik er niemand. Heel wat wijn gedronken om los te komen en gezellig zitten praten met de gastheer, een tof jonk. :)  Tussendoor Liesje mee een kamer ingetrokken voor een dikke knuffel, maar jammer genoeg wou ze niet verder gaan. Had het wel spannend gevonden om het eens te doen op een vreemd bed, terwijl je elk moment betrapt kunt worden. hihi.
 
Verder wat spelletjes gespeeld + gewonnen (natuurlijk !!!) en dansend het nieuwe jaar tegemoet gegaan. Oh ja, voor de statistieken : onze eerste slow samen... was rond half twaalf en op een liedje van Anouk (hail), een zangeres die ik nie kan uitstaan. Het kan verkeren.
 
Na de verplichte nieuwjaarskussen heb ik de rest naar buiten meegesleurd. Had onderweg naar huis nog wat vuurpijlen gekocht en nu was de tijd gekomen om die eens uit te proberen... Nou, de eerste was perfect, de tweede belandde in een verlichtingspaal - pats boem kapot - en de derde ging de verkeerde richting uit. Vlak langs me heen. Liesje vond het welletjes en schreeuwde dat ik ermee moest stoppen... Heb de rest dan maar braafjes, maar dik tegen mijn zin, aan het manvolk gegeven.  
 
Nog even wat gedronken en dan weer te voet naar huis. Vier uur ons bedje in... en al bij al een fijne avond gehad. Wie had dat ooit nog kunnen denken ?
 
Dikke nieuwjaarsknuffels,
Leen 
 

10:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.