08-01-04

Dit was 2003 ...

2003 is al bij al een schitterend jaar geworden. Heb enkele vrienden / liefjes verloren, maar heb er een schat van een vrouw aan overgehouden. Alleen de gedachte aan haar doet me al zweven. Dit jaar zullen er heel wat ingrijpende beslissingen genomen moeten worden (woonplaats, werk en relatie) enne dat zal echt niet makkelijk zijn. Het liefst zou ik gewoon mijn hoofd in de grond steken en afwachten wat komen gaat, maar dat zou niet eerlijk zijn tov Liesje.
 
Vorig jaar heb ik me weer blauw gekocht aan cd's, boeken en games. Wat me nog het meest is bijgebleven is "elephant" van The White stripes met een schitterend "7 nation army". Leuke popdeuntjes kwamen er van Pink en Robbie Williams die me tijdens zijn optreden in het sportpaleis helemaal wist te betoveren. Ik kan nu met zekerheid zeggen : Robbie is de enige vent met wie ik ooit het bed in wil duiken enne... I don't care als dat wat puberig overkomt.
Films heb ik dit jaar bijna niet gezien. Het is vroeger ooit anders geweest. Hopelijk dit jaar beter ?

Genoten heb ik van mijn uitstapjes naar St.Petersburg, Egypte, Barcelona en Dublin. Vooral St.Petersburg was schitterend met zijn vele paleizen in een sprookjesachtig wit decor. Voeg daarbij een strenge russische winter (tot min 20 !), een onverstaanbaar taaltje,  de vele vodkas en kaviaar en je weet :  dit was een unieke ervaring enne de Hermitage is ronduit schitterend. Nadeel : sinds ik daar geweest ben, kan geenenkel museum me nog boeien. Of het moet dan het egyptisch museum in Cairo zijn, met zijn mummies. Zwart geblakerd, uitpuilende ogen, armen die je krampachtige proberen grijpen (die indruk kreeg je), het leek wel een horrorfilm.

Wat me er meteen aan doet denken : het halloweengebeuren in Warner bros Duitsland wil ik dit jaar opnieuw beleven. Zelden zo hard gegild. Maar dat kan moeilijk anders als er een paar levende doden je proberen te kussen of als Hannibal Lector plots naast je staat...
 
Het leukste moest toen nog komen : Liesje. Zelden zo verliefd geweest. Weer eens ontdekt hoe zalig het kan zijn je te laten leiden door je zintuigen. Zaaalig wegdromen en weten : we hebben nog heel wat te ondekken. Laat maar komen dat nieuwe jaar !!!

13:44 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wandering the world wow, i'm officially jealous! al die maffe plaatsen die je al gezien hebt...ja je kan zeggen koop een ticket en ga d'r ook naartoe..maar ik ben nu eenmaal niet zo'n eenzame reiziger, toch niet als het op dat soort riezen aankomt...en met al die kerel in mijn omgeving die slechts rodnejs blijven rijden onder de kerktoren...tsss
dit jaar druk aan het overpeinzen wat ik voor ries ga maken...waarschijlnijk weer zonder de vrienden, anders zie ik nooit een siets anders of raak ik nooot verder dan enkele benzinetanken rijden... :)
cms

Gepost door: cms | 08-01-04

De commentaren zijn gesloten.