09-01-04

Bijna weekend

Ik zit weer eens op mijn gewone plaatsje. Mijn tijdelijk team is ontbonden en ik mag me weer onder het plebs begeven. Zucht. Vond het wel leuk. Ik geil nl op macht. lol. Collega's zitten nu vrolijk commentaar te geven. Dat ik als een buldozer over alles heen gewalst ben. Weet je, had slechts 1 doel voor ogen en daar moet alles maar voor wijken. Dat zijn ze hier niet gewoon. In Nederland draait alles om procedures en authorisaties, maar had geen zin het via het boekje te doen. Seffens nog afsluitende meeting ...
 
Zit nu half versuft rapportjes te schrijven (after action reviews noemen ze dat hier), koptelefoontje op en ondertussen rustig naar wat mp3 tjes luisteren. Liesje heeft een honderdtal van haar favoriete nummers op een cdtje gezet en dus luister ik voor het eerst naar Nick Cave, The doors, Sisters of Mercy, Iggy Pop, Arno en nog meer van die rustige boel.
 
Gisterenavond half slapend op de bank gelegen. Voor het eerst in eeuwen zelfs geen zin in sex en dat is naar mijn normen abnormaal. Had ook geen zin om gisterenavond al naar Nederland te gaan en omdat ons systeem ondertussen toch weer draaide als een zonnetje, ben ik maar in Gent gebleven. Vanochtend om zes uur door Lisbeth uit bed getrapt. Letterlijk, anders lag ik er nog altijd in. Ik verdenk het kreng ervan dat ze het leuk vindt me een paar blauwe plekken te bezorgen. Heeft wel een ontbijt- en lunchpakket meegegeven, en me honderd keer aangespoord voorzichtig te rijden... Het zou me niet verwonderen dat ze strakskes belt om te vragen of ik wel alles opgegeten heb. Ze bemoedert me nogal graag en voorlopig vind ik dat wel fijn. hihi.

12:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Rustige boel??/Gent Hoezo sisters of mercy rustig??
Trouwens het zou moeten verboden worden Arno in een adem te noemen met mindere geniëen.
Wat is by the way je verhouding met Gent? Haat/Liefde/gewoon woonplaats?/Andere?

Gepost door: kd | 09-01-04

Rustig Echt heavy kan je dat toch niet noemen he Karlo...
Gent : haat / liefde en toekomstige woonplaats ? Mooie stad maar nog teveel onbekend en op het eerste zicht weinig te beleven. :)

Gepost door: leentje | 11-01-04

De commentaren zijn gesloten.