14-01-04

Helpdesk problemen

Pfff... Wat een klotedag. Mijn email werkt niet. Het ding vraagt constant om een paswoord en dat heb ik niet.
 
Ikke dus twee uur geleden naar onze collega's van de helpdesk gebeld, een half uur moeten wachten eer ik iemand aan de lijn kreeg (je weet wel, zo'n bandje a la : al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek... - besparen noemen ze dat). Maar wat een bende sukkelaars zijn dat wel niet ! Eerst wisten ze me te vertellen dat de emailserver plat lag. Eventjes zelf gecheckt en er bleek niks van waar te zijn. Dan hebben ze remote de controle over mijn pctje over genomen, een beetje zitten rommelen en natuurlijk werkte het nog steeds niet.
 
Bijna uitgevlogen en het probleem naar hun baas geescaleerd, want het enige dat ze moesten doen, was me een paswoord geven, maar dat wilden ze niet geloven. Uiteindelijk dan maar naar de engelse helpdesk gebeld en die ging voor een nieuwe login zorgen. Moest wel een half uur wachten alvorens die te gebruiken... Ben benieuwd of het nu gaat werken...  Anders neem ik de rest van de dag vrij en factureer ik toch 8 uur !!! nah !!!

15:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Export Vandaag ne hollander tegen het lijf gelopen die in belgie woont. AAAHH. En dan nog een van tegen de taalgrens (Hollands/gewoon Nederlands). Nog erger dus. En dan thuiskomen en zien dat de gewone mens nog steeds naar Limp Bizkit luistert. AAAAHHH. No more, I surrender... Maar, still happy.

Gepost door: karlo | 14-01-04

limp bizkit wat is er mis met Limp Bizkit ?

Gepost door: leen | 14-01-04

niets denk ik maar zoals ik al gelezen heb op je blogje, mensen met interesse voor veel verschillende muziekstijlen, hebben last van sociaal onaangepast gedrag. Kan het dus niet late van je eve te teste. By the way, werkt je mailtje nu terug?? Vraag anders even hulp aan een Vlaming ipv. een kaasboer!

Gepost door: karlo | 14-01-04

simp shizzkid wat er mis mee is???? ik heb nog maar één redelijk te doen liedje van die puberale schreeuwlelijks gehoord en dat is hun niuewste single...zo ne slow acoustisch achtig niemendalletje dat toch redelijk n het gehoor ligt...
enne ja die mission impossible dinge, ik kan d' niet aan doen,maar dat thema vind ik altijd goed...zeker in "rock-versie"
voor de rest...die mannen kan ik toch niet eht horen maar goed smaken verschillen en soms is er geen sprake van!
maar ik ga hier nu niet beginnen over wat goed is en wat slecht, 'tis gewoon mijn mening over die kerels! :)
cms

Gepost door: cms | 14-01-04

De commentaren zijn gesloten.