15-01-04

Toekomstplannen

Gisteren mijn romantische kant nog eens getoond. Had zin in een uitgebreid dinertje en ben dan maar een gourmetschotel gaan halen. Verder nog een hoop borrelhapjes, een lekker dessertje en een geweldig flesje wijn. Schatje was verbaasd toen ze thuis kwam van werken. hihi. Ze wist niet dat ik zo lief kon zijn, zei ze achteraf. Hebben bijna de hele avond getafeld en gezellig elkaar verliefd zitten aanstaren. Verder ook heel wat gepraat en plannen gemaakt voor de toekomst.
Eventjes met het idee gespeeld om alles op te geven (huisje, werk, ...) en een jaartje de wereld rond te trekken. Plaatselijk wat bijverdienen en dan vertrekken naar het volgende land. Lijkt ons geweldig... voorlopig is het bij dromen gebleven, maar wie weet ? Bestemmingen genoeg : rondtrekken in Zuid-Afrika, de incasteden verkennen in Peru of de piramides in Mexico. En dan als afsluiter : een rit door de states en dan als klapper : trouwen in Las Vegas.
 
Liesje zou ook heel graag een kindje hebben, maar dat zie ik voorlopig nog niet zitten. Bovendien, hou zouden we daar nu aan moeten beginnen ?

16:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

DOEN!! Met de mogelijkheden die er nu zijn(tijdskrediet enz..) zou ik zeggen..DOEN meisjes..Je moet het leven en avontuur meemaken als je jong bent en nog voor alles openstaat. Wat dat kindje betreft,jullie relatie is nog zo pril, geniet eerst een tijdje van mekaar en als het moment aangekomen is dat je er beide klaar voor bent,is het allemaal zo moelijk niet hoor. Ik heb in mijn kennissenkring 2 lesbische koppeltjes die kindjes hebben.Het voornaamste is dat je mekaar begrijpt en goed erover praat wie de biologische moeder word.Verder is alles zoals bij heterokoppels,hé..moet je ervaring opdoen met vallen en opstaan.Succes!

Gepost door: Cardirk | 15-01-04

Amai, klinkt allemaal heel gezellig!

En wat die toekomst betreft: komt tijd, komt raad! Ik denk dat jullie samen wel de wereld aankunnen! ;-)

Greetz,
Aude

Gepost door: Aude Audenda | 15-01-04

ooohhh hoe romantisch! Als je plannen ooit daden worden, stuur dan een kaartje hé ;-)

Gepost door: M&G | 15-01-04

hmmm zalig! goh, stiekem droom ik er ook van om eens alles te laten vallen en in Australie te gaan rondtrekken of iets dergelijks... maar ik zal maar eerst mn studies afmaken zeker :p
anyway, grijp die kans als je dat kan!! zo'n ervaring... dat kan je niet laten liggen é - en zeker niet met zo'n goed gezelschap :-)

Gepost door: Twinkeltje | 15-01-04

tibet Geef mij maar een enkeltje Tibet, maar mijn favoriet stropke moet meemogen.

Gepost door: karlo | 15-01-04

de wereld rond trekken lijkt me anders ook wel een leuk idee-ke, maar ge moet er de 'guts' voor hebben alles achter te laten en de toekomst carte-blanche te geven. Laat het niet bij romantische ideeën blijven, en go for it! 'k heb een fotootje op m'n blog gezet als duwtje in de rug.

Gepost door: karlo | 15-01-04

wandering the path of roses- per aspera ad adstra romantische ideeën..ik moet zeggen bij mlij is het tot nog toe jammer genoeg steeds bij romatische ideeën gebleven...hoeveel ik ik niet gedacht heb ik ga d'r ook op uit? maar ik ben geen held om op mijn eentje rond t etrekken zeker naar landen waar ik waarschijnlijk vanaf de eerste het leven laat ergens in de brousse...domme toieristen zijn makkelijke prooien...maar ooit hoop ik naar de sterren te kunne kijken vanop de resten van de mighty inca-tempels in Peru of andere antieke beschavingen in chili ecuador en mexico...
en als het eve kan waarom niet down under kangaroos gaan trekken en koala's bestuderen en Crocodile Dundee achterna...
ik heb een sterke duw in de rug nodig vrees ik...al heb ik hier niets te verliezen en zou ik perfect eens kunnen vertrekken...
Cryptic Melancholic Sunsetsphere

Gepost door: cms | 15-01-04

De commentaren zijn gesloten.