19-01-04

Zondag, uitstapje naar Antwerpen

Toen Liesje zondag opstond, was ik nog altijd aan het werk. Kreeg meteen een kwaaie blik in mijn richting en voor de rest negeerde ze me gewoon. Verdroeg het niet langer en ben achter haar aangegaan. Kreeg een boze opmerking a la, "Je zult wel de hele dag je bedje ingaan zeker" ?
 
Heb haar eens goed vastgepakt voor een knuffel (ze stribbelde wat tegen) en een voorstel gedaan : als we nu eens een middagje naar Antwerpen gingen ? Haar gezicht klaarde op (een kind is gauw tevreden he) en na samen een douche te hebben genomen zijn we vertrokken.
 
Beetje rondgewandeld in Antwerpen (Meir, groenplaats, ...) en haar getoond waar ik gestudeerd en op kot gezeten heb. Ondertussen een paar koffietjes gedronken (had heel wat cafeine nodig). Toen we langs de kade liepen en ik haar vertelde dat ik daar voor de eerste keer een meisje had gekust, wou ze dat graag overdoen. Nou, al bij al een gezellig middagje, dat we afsloten met een pittaatje in Mama's garden.
 
Alleen eindigde het allemaal een beetje in mineur. Waren een beetje aan het kussen en een koppel achter ons zat er opmerkingen over te maken. Heb Lisbeth maar tegengehouden of anders werd het een scheldpartij. Heb dat ooit al eens meegemaakt en als Liesje eenmaal op dreef is, kan je maar beter gaan lopen. Werd er een beetje triestig door. Zijn toch ook maar mensen ... ?   

15:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

ik vraag mij ook af.. ... waarom ze daar nu opmerkingen over moeten maken??
ik vind da maar normaal! Als mensen van elkaar houden, who cares about the rest hè!

Gepost door: Twinkeltje | 19-01-04

Ach meid... trek het je niet aan! Dat zijn gewoon mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is en in clichés denken! Die hebben trouwens overal commentaar op!

Wat is er nu mooier dan een verliefd koppel, hoe dat koppel er ook uitziet...

As long as you two are happy!!!
Greetz,
Aude

Gepost door: Aude Audenda | 19-01-04

de moeite niet waard mensen die niet zoeken naar de intrinsieke waarde van iemand of iets, zijn het niet waard om er zich druk over te maken. En bovendien, in dit geval, gefustreerd en al lang vergeten hoe het is verliefd te zijn. Don't worry, tomorrow is another day. enne, ga de volgende keer naar Gent hé

Gepost door: karlo | 19-01-04

strange love in paradise hmmm, niet van aantrekken, die lullen tjah...
zoals aude het zegt "wat is mooier dan een verliefd koppel, hoe dat koppel er ook uitziet"..nuance..als ik sommige koppels die ik ken bezig zie krijg ik soms de slappe lach! mar 'tis heelpositief bedoeld sommige zijn echt rare kwibussen en heel kleurrijk
cms in nocturnal exaltation taking sweet revenge on the killer-tomatoes

Gepost door: cms | 19-01-04

Het is nog niet zo heel lang geleden... ...dat holebi's in concentratiekampen belandden en sneuvelden omwille van hun 'ziekte' ( zo zag men dat toen ).
Ik ben persoonlijk zo'n 20 jaar geleden, toen mijn ouders mijn lesbisch zijn ontdekten, thuis buitengevlogen. Het is nooit meer goed gekomen.
Zat toen in laatste jaar van de unief, en ben met een studielening en hulp van mijn vriendin en haar familie nog op mijn pootjes terecht gekomen.
OK, ik ben nu een veertiger en we zijn zoveel later, maar die onverdraagzaamheid leeft echt nog bij bepaalde mensen.
BTW, we hebben ontzettend veel meegemaakt in die 20 jaar, maar zijn nog steeds samen. Soms denk ik : als je hetero geweest zou zijn, was het allemaal veel gemakkelijker geweest; dan had je niet moeten vechten tegen al die vooroordelen, en verstoppertje spelen en zo.
Maar als holebi heb je gewoon de keuze niet : je bent zo, punt uit.
Net zoals je ook niet kiest hetero te zijn. Veel mensen hebben het daar toch nog altijd moeilijk mee. Dus, Leen en Lies, je zal zulke reakties nog wel vaker tegenkomen. Toch vind ik al die commentaren die ik hier lees al heel bemoedigend, ik hoop dat al die mensen zo tolerant zijn als ze zich voordoen. Wat mij betreft mogen jullie kussen op straat, als je het maar wat netjes houdt! Groetjes,

Gepost door: frie | 19-01-04

@ CMS: Die killer tomatoes blijven je precies achtervolgen hé (lol)...

Gepost door: Aude Audenda | 20-01-04

Zelf gezocht !!! Jullie soort zoekt het ook zelf he. Moet je je maar normaal gedragen !!!
Welke vrouw loopt er nu met een andere vrouw te kussen ???

Gepost door: Bert | 20-01-04

Wat ? Bert, wat is dat nu voor een opmerking ?

Gepost door: Els | 20-01-04

*zucht* In plaats van blij te zijn dat er nog liefde bestaat!!!! Sommige mensen zou ik zo de strot dichtknijpen! Ik geef toe, koppels (wat voor een koppel ook) die elkaar helemaal aan het aflekken zijn en waarvan elkaars tong elkaars amandelen aan het raken zij, dat werkt ook op mijn zenuwen...

Maar alsjeblief zeg... Mensen die openlijk aan elkaar zien dat ze elkaar graag zien, ik krijg daar een warm gevoel van...

Gepost door: rinkelke | 21-01-04

De commentaren zijn gesloten.