21-01-04

Laatste berichtje, speciaal voor Bert

<<  No one loves you and you know it
Don't pretend that you enjoy it or you don't care
Cause now I wouldn't lie or tell you all the things you want
to hear.
I HATE YOU I HATE YOU I HATE YOU I HATE YOU

Dumbhead, freakface, sock smoking, mother freaking, butthole,
dirty twit, waste of life, I hope you die HEY

Red eye, code blue
I'd like to strangle you
And watch your eyes bulge right out of your skull
When you go down
Head first into the ground
I'll stand above you just to pee on your grave
>>

11:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (35) |  Facebook |

Commentaren

Bert, ...waarom mogen 2 meiden, die het wel zien zitten met elkaar, niet kussen op straat? Waarom vind je dat ze een man moeten vinden, en wat zou die bijbrengen in hun leven?
In de veronderstelling dat je een vrouwelijke partner hebt, zou ik het nooit in mijn hoofd halen tegen jou te zeggen dat je met haar niet mag kussen op straat, of dat je maar een vriend moet zoeken om nog iets te hebben van je leven!
Graag je reaktie hierop.

Gepost door: Frie | 21-01-04

Leen, ...dit zal heus niet de laatste keer zijn in je leven dat je zoiets op je kop krijgt, en geloof me, ik kan er van mee spreken.
Er zijn nog massa's mensen die denken als Bert, maar die dat niet hardop doen.
Je zal ermee moeten leren leven!
Ga nu niet liggen nukken, het best kan je aan de wereld laten zien dat je ook maar een normaal mens bent!

Gepost door: Frie | 21-01-04

Waarom Vrij simpel, omdat dat niet hoort. Als iedereen zich een beetje normaal zou gedragen, dan zou de wereld er heel wat beter uitzien. Het zijn juist mensen zoals jullie die alles verzieken. Man en vrouw zijn voor elkaar geschapen, en moeten dus niet onderling met elkaar liggen klojen. Zo simpel is dat...

Gepost door: Bert | 21-01-04

Ik ben blij, ... dat je reageert.
Je schrijft dat homosexualiteit niet hoort, dat het niet normaal is.
Toch zijn er een groot aantal mensen ( en niet alleen nu, het is van alle tijden ) die juist vinden dat ze alleen met een partner van het eigen geslacht gelukkig kunnen worden.
Waarop baseer jij je dan om te beweren dat het niet normaal is?
Verder schrijf je dat mensen zoals wij alles verzieken.
Graag toch wat specifieker ajb, wat bedoel je daarmee?
Man en vrouw zijn voor elkaar geschapen, schrijf je. Als je het puur 'mechanisch' bekijkt 'past' een man in een vrouw, akkoord.
Maar het samenleven behelst toch wat meer dan dat, niet?
Ik zou toch graag iets meer van je horen dan wat vage, algemene afkeurende zinnen. Ik vind je antwoord iets teveel in de stijl van : "waarom niet? daarom niet!".
Groeten,

Gepost door: Frie | 21-01-04

Wel ... een relatie is inderdaad meer dan een mechanisch iets. Een relatie is verantwoordelijkheden opnemen, van elkaar houden, je kinderen opvoeden... En als je ooit kinderen zou krijgen op een fake manier, hoe kan je hen dan opvoeden tot volwaardige personen ? wat een referentiekader krijgen ze wel niet mee als blijkt dat hun vader een vrouw is ? Dit kan toch nooit goed gaan !

Gepost door: Bert | 21-01-04

een relatie is meer dan mechanisch graag even een kleine kanttekening: niet enkel van elkaar houden maar ook van je kinderen, is de basis van succes in een goede opvoeding! Enne, wat betreft dat kinderen krijgen op een fake manier: hoe zit het dan met IVF, adoptiekinderen, ... Zijn deze ook allemaal geen volwaardige personen. Een volwaardig persoon is toch vooral iemand die zich ontdoet van eventuele oogkleppen en zo opgroeit tot een volwassen, menswaardig wezen, En bovenal, iemand die anderen respecteert in hun identiteit! Wat deze ook moge zijn.
Graag had ik ook nog gevraagd waar u de uitgebreide kennis haalt over 'referentiekaders' en wat 'normaal' is. Is het normaal zomaar iemand te veroordelen, op basis van het feit dat hij/zij zich aangetrokken voelt tot die of die sekse?
En als laatste vraag: komt uw agressie niet voort uit een onderdrukt gevoel? Ik wacht in spanning af.

Gepost door: karlo | 21-01-04

welkom by the way, Leentje, altijd welcome back!

Gepost door: karlo | 21-01-04

Familie Het is vooral belangrijk dat kinderen in een gewone omgeving opgroeien. Een kind die opgroeit met 2 vrouwen als ouders, raakt enkel maar in de war en heeft geen enkele houvast meer. Het resultaat : probleemgedrag en nog meer overlast. Een stabiel gezin is de basis van alles en ieder die daar van afwijkt, moet maar de gevolgen dragen.

Gepost door: Bert | 21-01-04

dit is geen antwoord Ik meen op te mogen merken dat uw antwoord volledig negeert wat ik schrijf en vraag. Graag concrete antwoorden op concrete vragen. Bovendien nog een kleine opmerking: U schrijft: " Een stabiel gezin is de basis van alles en ieder die daar van afwijkt, moet maar de gevolgen dragen. " Dit impliceert direct de uiting van de wens dat ieder instaat voor zijn eigen daden. Indien dit het geval is, moei u - naar wat u hier schrijft - ook niet met de relaties van anderen. Man (veronderstel ik), u zal beter moeten doen dan dat.
Bij al deze polemiek heb ik trouwens nog een kanttekening: zowel bij de Kelten en Germanen, als bij de Oude Grieken, dus uitgerekend onze voorouders, stond de mannenliefde hoog aangeschreven. Seksuele omgang met vrouwen diende voor de voorplanting, seks met mannen voor het plezier. In onze moderne maatschappij hebben vrouwen eindelijk dezelfde positie als mannen en kunnen vrouwen ook kinderen hebben zonder man!
Zoek desnoods hulp!

Gepost door: karlo | 21-01-04

voorbeelden En wat was dan jouw concrete vraag ?
Als ik me niet mag moeien met andermans zaken, waarmee ben jij dan bezig ?
Je weet wat er met de Grieken gebeurd is : ze zijn overheerst door de Romeinen en ook de Romeinen gingen aan decadentie ten onder. Slechte voorbeelden dus.
Ook onze moderne maatschappij is gedoemd ten onder te gaan. Hoe verklaar je anders de toegenomen criminaliteit en het toegenomen probleemgedrag van kinderen in het algemeen ? Vroeger was er stabiliteit en wist iedereen wat ie moest verwachten. Een kind laten opgroeien zonder vader, is gewoon onverantwoord.

Gepost door: Bert | 21-01-04

argumenten! De Oude Grieken zijn de basis van onze beschaving (haal maar de geschiedenisboeken boven), hoe ze verdwenen zijn maakt niets uit. U kan al mijn vragen raadplegen in een van de rubriekjes hieronder. Hier is er trouwens nog eentje: Bang van het onbekende?
Een maatschappij die verstart, sterft af. Dat er dingen veranderen, wijst erop dat er iets leeft, en dat is positief. Heeft u moeilijkheden het positieve in de maatschappij te zien? Zoals bij voorbeeld het feit dat u stemrecht krijgt? Ga stemmen en maak het blok blij. En graag antwoorden! En voor de tweede maal: waar haalt u uw kennis vandaan om zo vrij en vrank te kunnen oordelen??
Hierbij kom ik op voor een vriendin die waarschijnlijk te perplex is door zoveel kortzichtigheid en ouderwets machiavellisme om dat zelf te doen. Of ze vindt u de aandacht niet waard!

Gepost door: karlo | 21-01-04

Basis ? Als je zo redeneert, is de basis van alles terug te vinden in de ijstijd...
Wat is er zo positief aan het feit dat alles aan het verloederen is ? dat noem ik geen vooruitgang, eerder een stap terug.
Dat 2 meiden kussen, so be it, maar laat hen dat niet openbaar doen. Leg maar eens aan je kind uit, waar die twee mee bezig zijn... onmogelijk.
Wat is er zo positief aan stemrecht ? Denk je nu echt dat stemmen iets verandert aan de manier waarop een maatschappij bestuurd wordt ?
Waar ik mijn kennis vandaan haal ? gezond verstand ! Zo moeilijk is dat toch niet ?

Gepost door: Bert | 21-01-04

Laatste bericht ??? SNIF SNIF SNIF SNIF ..... help..... Lady Rosita please Kleenex

Gepost door: lambikske | 21-01-04

rijp Ik geloof niet dat u hier een echt inhoudelijke discussie wilt voeren. Getuige hiervan uw laatste reactie. Dit is een kwestie van onwil, of u bent er niet rijp voor. En als uw kind een liefdevolle en goede opvoeding zou hebben, heeft het een realistische kijk op de maatschappij, en zou het dat soort vragen niet stellen. Mensen die de liefde kennen weten hoe ze er uit ziet.
In de naam van veel 'nobeler' doelen dan het gezond verstand heb ik veel ergere dingen weten gebeuren dan homofobie. Doe maar de geschiedenisboeken eens open, en get real!
Waar hebt u uw opvoeding gehad? Op de schoot van nonkel kardinaal?
Verwacht van mij geen reactie meer! U bent het niet waard

Gepost door: karlo | 21-01-04

@Bert Heb jij kinderen? Zo ja, dan zou ik wel eens willen weten wat er zou gebeuren moest één van die kinderen niet heterosexueel blijken!
Worden ze verstoten door hun vader? Tot zover dan je principe van een goede en evenwichtige opvoeding.
Durven ze het niet uiten omdat ze ermee opgevoed zijn dat dit niet hoort? Gelukkig zullen ze er niet van worden.
Je kan alleen maar kinderen goed opvoeden als je respect opbrengt! En dat respect opbrengen geldt in heel brede zin! Breng ze respect bij voor wat anders is of voor wie anders is - en heb respect voor wie de andere is!
Dat brengt ons meteen bij de maatschappij van tegenwoordig. Die ziet er zo uit omdat jíj ze zo ziet! Als iedereen respect zou hebben voor het andere en de andere, dan zou de maatschappij er veel mooier uit zien.
Merk hierbij op dat jíj zelf de mentaliteit hebt als degene die je aanklaagt in de wereld. Als je een mooiere samenleving wil, begin dan alvast met jezelf en breng respect op voor de ander!
Graag uw reactie hierop.

Gepost door: Twinkeltje | 21-01-04

Bert, Mannen zoals jou zijn voor mij een van de redenen waarom ik nooit een vent zou willen hebben... en laat nu mijne schat met rust !!!
Lisbeth

Gepost door: Lisbeth | 21-01-04

@Leentje!! Leentje, zie aub eens hoeveel mensen je steunen!
Je moet je blogje niet stoppen omdat er één onverdraagzaam iemand tussen zit hé!! please!!
Jij hebt toch wel de vechtlust om je daar niet door te laten kisten!!
We staan allemaal achter je!!!

Gepost door: Twinkeltje | 22-01-04

Verdomme, verdomme, verdomme... Erg..... Hieieieiel erg.... Leentje, beGod, moet ik u nu echt uit uw depr-ike komen trekken ?? Jerommeke staat al klaar om te komen sleuren en trekken en als het nodig is, ook te duwen. Alla, meisje, NIET OPGEVEN.... Bel desnoods naar tante Kaat voor goede raad. Denk aan onze Vaderlandsche Geschiedenis... met fier opgeheven hoofd, de borst(jes) kloek vooruit, een staalblauwe dodende blik den vijand streng tegemoet tredend.... het snijdend zwaard van uw verpulverende woordenschat in aanslag. Omhul u met de gewaden van salomé en bied het hoofd van uwen vijand aan op enen zilveren schotel... (das gewijde geschiedenis). Kortom.... laat uw leven niet beïnvloeden door iemand die zijn eigen gedacht heeft.... zola

Gepost door: lambikske | 22-01-04

Bert, ...ieder heeft zijn eigen overtuigingen, en we zullen hier en nu elkanders overtuiging niet gaan veranderen, en dat is ook niet nodig.

Wel enkele bedenkingen : wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen best opgroeien in een omgeving waar een vader- en een moederfiguur aanwezig zijn.
De vaderfiguur moet daarom geen man zijn, en de moederfiguur daarom ook geen vrouw. Bij één-oudergezinnen kan vader- en moederfiguur zelfs verenigd worden in één persoon.
Er is aan de VUB een studie bezig over kinderen, door kunstmatige inseminatie verwekt bij lesbische koppels - er wordt getest op van alles en nog wat, medisch, psychisch, sociaal...
Deze kinderen komen uit die testen zelfs BETER tevoorschijn dan kinderen in heterosexuele koppels - waarschijnlijk te verklaren doordat een kind bij lesbiënnes bewuster beleefd wordt dan bij hetero's.
Dus voor de teloorgang van onze beschaving moeten we voorlopig nog niet al teveel schrik hebben!

Wel wil ik nog even zeggen dat iemand die homosexueel is, daar niet aktief voor kiest - dat is iets dat dikwijls beweerd wordt ( cfr. Kardinaal Joos). Ik heb over mezelf al vaak gedacht : was ik maar heterosexueel geboren! dan had ik al die problemen met aanvaarding en verstoting niet gehad ( mijn vader heeft mij destijds omwille van mijn sexuele geaardheid buitengezwierd met de mededeling dat ik niet langer zijn dochter kon zijn, en daarbij een 'kostenraming' {voeding, kleding, studies...} als schuldbekentenis aan hem te betalen).
Veel drastischer kan je niet tewerk gaan als je iemand wil buiten gooien denk ik.
En toch ben ik homosexueel, daar is niets aan te veranderen!
Iemand die hetero is, vindt het toch ook ondenkbaar om plots homo te worden?!

Met dit alles is deze gezellige blog wel wat in een begrafenissfeer terecht gekomen.
Euh...Bert, als je nu eens een vriendelijk woordje zou placeren voor Leen ( en vice versa ) zoiets van : ik ben hetero/homo en ik heb het niet zo erg voor het tegenovergestelde, maar we zijn toch allemaal maar mensen met de beste bedoelingen... of is dit teveel flower-power en word ik nu écht oud en naief?!

Groeten,

Gepost door: Frie | 22-01-04

Zo typisch... ik heb hier een en ander gelezen...
en het is zo herkenbaar allemaal...
Een type zoals Bert... vind je overal..
Waarom zulke mensen zoiets doen ???...
Ik kan hier geen antwoord op geven...
want ik begrijp er zelf niks van !
Ik heb ook al een paar keer zulke dingen meegemaakt
met mijn blogjes..
Ik wou er toen ook mee stoppen..
heb zelfs Blog-Tips helemaal gedelete...
zo boos en verdrietig was ik...
Ik begrijp het dus, dat je er genoeg van hebt..
maar lieve Leentje..
luister.. als JIJ het bloggen leuk vindt ...
laat je dan door NIEMAND dit plezier ontnemen..
Delete die shit van Bert...
of reageer gewoon niet..
blog gewoon voort.. zoals JIJ het leuk vindt..
zijn gezever zal wel snel genoeg stoppen..
als de fun van mensen op de kast jagen er af is..

Lieverd..
KOP OP... ! ! !

Gepost door: viviane | 22-01-04

Leen, ...alles wat Viviane hier zegt... + bovendien : gaan we nu NOOIT iets te weten komen over je snoep-weekend?!
Dàt kan je niet maken, meid!!!

Gepost door: Frie | 22-01-04

Leen, De verenigde Zusterkens Intelligentiae uit een naburig, vriendschappelijk blog, hebbend kennis genomen van de omstandigheden, laten weten reikhalzend naar Uwe
wederkomst uit te kijken.
Moge God ons blijvend zegenen,

Gepost door: de Zusterkens | 22-01-04

Leen, ...misschien ken je mij van een naburig, vriendschappelijk blog.
Ik heb vernomen dat je in de shit zit, awel, ik ben een tunnelke aan 't graven vanuit Woodstock, ik kom eraan om je te helpen!
Je kan me PC-gewijs bereiken in mijn tunnelke op het hogervermelde blog, of nog beter op het jouwe!
Laat die vingerkes eens terug rammelen op dat klavier, kom op!!!
Kus,

Gepost door: Sjarel van de polis | 22-01-04

Leen, ...aanvaard mijn oprecht medeleven in deze moeilijke tijden.
U weet waarschijnlijk ( uit een naburig, vriendschappelijk blog ) dat ik vrij maniakaal aangelegd ben.
Wat dacht je van een petitie in Nederland en België, om je terug aan het bloggen te krijgen?
Want dat is wat we willen : terug dat Lieve Leentje van vroeger!
Liefs,

Gepost door: Maniak | 22-01-04

Bertje bibber Blij dat ik zie dat er behalve zeikerds er ook nog gewone mensen de moeite vinden om Leentje toch een woordje te schenken. Doe zo verder. Als we nu eens allemaal samen riepen: "Leentje, we mis you. "
Enne griezels, gelieve jullie te onthouden. Misschien kunnen jullie een gezamelijk platform opstarten om jullie fustratie te uiten.
Sorry Leentje, ik ben aan 't pushen. Doe maar waar je je goed bij voelt.

Gepost door: karlo | 22-01-04

Ik sta hier al een tijdje... ...tegen mijn PC 'Leentje we miss you' te brullen, voorlopig zonder resultaat.
Kom op, Leen en Lies, red ons voor mijn stembanden aan flarden gaan!
Zoveel 'positive power' kan je toch niet naast je neerleggen!
Warme groeten vanuit een naburig blog,

Gepost door: Ongelovige Thomas | 22-01-04

goh... ... ik wordt er echt door ontroerd als ik dit allemaal lees!
En ik doe mee: Leentje we miss you!!!!!!!!
knufkes vanuit wederom een naburig blogje!

Gepost door: Twinkeltje | 22-01-04

Een steunmars verdomme ! (the insane laat zich even meeslepen door zijn enthousiasme)

We doen een steunmars voor Leen en Lies van Brussel naar Amsterdam ! ! ! ! !

(of andersom want dan ben ik sneller thuis)

Gepost door: the insane | 22-01-04

noooooooo Leentje, kom op, je mag je ni laten doen door zo'n klootzak
wij weet hij nu, er zal wel nix in zijn domme kop steken, trouwens, dit is de 29ste reactie, dus reacties (en redenen) genoeg om door te gaan, pleeeeaaaaaassseeee(ik zit op mn knieën- echt waar é :), niet stoppenn jouw blogje is KEIGOE+KEITOF ;-), echt waar, niet stoppen
dikke knuffs 'n' kisses, aman
(please niet stoppen, dien bert kan de pot op, ok?)
xxx

Gepost door: a m a n | 22-01-04

LEENTJE !!!!!!! Lkaat je toch niet doen
door zo'n onnozele zever, van een onnozel mannelke
die denkt dat hij schipper naast God is....
Leef en geniet samen met Liesje
Blog en geniet samen met ons
Op deze manier haalt die onnozelaar zijn slag thuis
en verlies jij een aantal virtuele contacten
Wij zullen je missen

Kom terug.... en bedenk je

Gepost door: Luc van het moerhofke | 22-01-04

Discussie alhierzo Bert, als ge eens deftig wilt discussiëren, dat kan op onderstaande url
Iedereen die bert daar wil overtuigen van zijn ongelijk, rep u daar allen heen!
Als je wil posten moet je wel eerst registreren, maar da's maar een klein moeiteke he!
Laat van u horen!!!
En Leentje: laat u nie doen!!!!!! We love you! ;-)
En we staan als één blok/blog achter je
hugz

Gepost door: Twinkeltje | 22-01-04

Discussie alhierzo (2) "En we staan als één blok/blog achter je" lijkt me in de context van de laatste dagen toch niet zo'n geslaagde beeldspraak.

Gepost door: Librarian | 23-01-04

Librarian, als er op jouw blog niet over het Vlaams Blok blog mag gesproken worden, waarom kom je hier dan aan de boom schudden?

Gepost door: Marleen | 23-01-04

laat het duidelijk zijn dat dat wel het laatste was wat ik daarmee zou willen bedoelen

Gepost door: twinkeltje | 23-01-04

ow my good twinkie bedoelde da oemes ni zo
t vlaams blok kan echt zoooo hard de pot op é, da is echt een onmenselijke partij, degenen die erop stemmen weten precies ni wa t vb feitelijk wil doen, maar daar gaat t ni over é, leentje, ik hoop dat je er (snel) bovenop geraakt zodat we allemaal tesamen die Bert kunnen bestrijden :-P, vind z'n e-mailadres en stuur heel zijn mailbox vol me zo'n foto's zoals in de laatste post hehehe :-P goe bezig :- D
En het aantal steunbetuigingen blijft stijgen é :-)
enne.... stay strong é ,-) (help mijn oog is weg hahaha lol :-P)
xxxxxx have fun me liesje é

Gepost door: a m a n | 26-01-04

De commentaren zijn gesloten.