28-01-04

Depressie (2)

Schat, schat, schat...
 
Je moet het allemaal zo duister niet zien. In feite heb je al heel wat vooruitgang gemaakt. Je praat nu vlotter over wat je voelt, je hebt al maanden niet meer dronken op de bank gelegen en je beseft dat er nog een hele weg af te leggen is...
 
Die scheldwoorden en kwetsende woorden, daar kan ik allemaal tegen, ik weet toch dat je dat niet meent. Moeilijker is je zo te zien lijden, maar ook dat kan ik aanvaarden. Ondraaglijk wordt het als je me helemaal negeert en je je tegelijkertijd overgeeft aan zelfdestructie... Je weet dat ik je wil helpen, maar dan moet je proberen je niet van de buitenwereld af te sluiten. Ik ben er voor jou en ik wil dan ook dat je mijn hulp aanvaardt ! Beloofd ?
 
Slaapwel... Je Liesje. 

23:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Strooidiensten. Leen!
PC-gewijs verneem ik dat U mij verzoekt de strooidiensten op pad te sturen.
Zoals U ongetwijfeld weet, zit ik op 't moment ergens onder de Atlantische Oceaan in een tunnelke, en graaf ik richting Tenerife.
Gelukkig heb ik mijn PC-ke bij me; klein probleem : net als mijn kompas werkt dat op zonne-energie en dat is niet aanwezig in mijn tunnelke.
Ik heb dus zojuist een verlengdraad van een paar duizend kilometer laten installeren vanuit Woodstock om de communicatie terug mogelijk te maken.
De meeste berichten op de skynetblogs moet je lezen met een korreltje zout; het plan is al deze korreltjes te verzamelen, zodat onze strooidiensten daarmee op pad kunnen gaan.
Om U te dienen,

Gepost door: Sjarel van de polis | 29-01-04

De commentaren zijn gesloten.