29-01-04

I know a place

I know a place where the sun hits the sky,
Everything changes and blows out the night,
Everyone knows why my tongue can't be tied,
'Cause I want to live where the sun meets the sky,

I am a doctor, I'll be your doctor,
I'm on my way, you won't come down today,
Live for the right things, be with the right ones,
Or they'll hold you down, they'll turn your world around,

Well, I just don't know why the sun hits the sky,
Everyone changed as they turned out the light,
Living is easy with time on my side,
'Cause I want to live where the sun meets the sky,

I am a doctor, I'll be your doctor,
I'm on my way, and you won't come down today,
Live for the right things, be with the right ones,
Or they'll hold you down, they'll turn your world around,

I am a doctor, I'll be your doctor,
I'm on my way, and you won't come down today,
Live for the right things, be with the right ones,
Or they'll hold you down, they'll turn your world around

 
( Supergrass - sun hits the sky )

23:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Hoe doen jullie dat ?

Veel mensen beschouwen Lesbische koppels nog altijd als een rariteit. Naast de vele scheldwoorden van enkele losers, krijgen we eveneens en hele hoop (sex-)vragen over ons heen. Precies alsof we anders zijn dan anderen. Nog even en we worden als rariteit tentoongesteld op een of andere kermis... lol.
 
Een veelgestelde vraag is : hoe dan jullie dat ? Precies alsof je voor  goede sex een man nodig hebt. Integendeel zou ik zo zeggen. Sex draait bij ons rond tederheid : strelen, zoenen, knuffelen, etc... En natuurlijk mag het er daarbij wel eens wild aan toe gaan, maar geen "extreme" toestanden voor ons: geen dildo's, vibrators of voorbindpenissen, een vinger en mond is al leuk genoeg...
 
(Leen)

14:54 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Weekendplannen

Nog even en bibi is naar huis. Het is genoeg geweest voor deze week. Volgende week maandag en dinsdag ook vrijaf genomen. Mocht wel eens, ook al zijn ze er hier niet echt blij mee. Weeral ?
 
Vanavond nog rijden we naar Genk. Verheug me erop want heb mijne woef al een tijdje niet meer gezien. Hoop dat het beestje mij nog herkent. lol.
Als het weer zo blijft morgen langlaufen in Malmedy. Een jaarlijkse traditie. Schatje heeft dat nog nooit gedaan, dus dat wordt lachen.
 
Zaterdag of zondag vertel ik je er alles over.
 
(Leen)
 
 

14:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

28-01-04

Depressie (2)

Schat, schat, schat...
 
Je moet het allemaal zo duister niet zien. In feite heb je al heel wat vooruitgang gemaakt. Je praat nu vlotter over wat je voelt, je hebt al maanden niet meer dronken op de bank gelegen en je beseft dat er nog een hele weg af te leggen is...
 
Die scheldwoorden en kwetsende woorden, daar kan ik allemaal tegen, ik weet toch dat je dat niet meent. Moeilijker is je zo te zien lijden, maar ook dat kan ik aanvaarden. Ondraaglijk wordt het als je me helemaal negeert en je je tegelijkertijd overgeeft aan zelfdestructie... Je weet dat ik je wil helpen, maar dan moet je proberen je niet van de buitenwereld af te sluiten. Ik ben er voor jou en ik wil dan ook dat je mijn hulp aanvaardt ! Beloofd ?
 
Slaapwel... Je Liesje. 

23:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Depression

Zucht, weet niet goed hoe ik het moet vertellen, maar vorige week was het weer raak. Vorige week dinsdag (god da's al lang geleden) samen meubeltjes gaan kopen. Liesje wilt namelijk dat ik haar huisje een persoonlijke toets geef. Voor mij hoeft dat niet, als ik maar een bed heb om in te slapen, da's al meer dan genoeg. Soit, wij dus een nieuwe kleerkast en sofa gekocht. Zo'n breed zeteltje, zodat we tijdens het stoeien er niet meer uitvallen. Scheelt meteen een paar blauwe plekken...
 
Waren net thuisgekomen toen ik weer een droevig gevoel over me heen kreeg. Is moeilijk uit te leggen, het overkomt me gewoon en ik kan er niks tegen doen. Weet je, hoe gelukkiger je bent, des te dieper de emotionele afgrond achteraf. De enige gedachte die steeds door mijn hoofd spookte was : "waarom mag pa dit allemaal niet meer meemaken." Klinkt stom, ik weet het, maar zou hem nog vanalles willen vertellen. Zou hem nog een keer trots willen zien, trots om wat zijn dochter heeft gerealiseerd. Gewoon tonen dat ik niet meer die lastpost van weleer ben. zucht...
 
Heb de hele week als een zombie rondgelopen. Mij kompleet van de buitenwereld afgesloten, ook voor Liesje was er geen doorkomen aan. De muur tussen ons was te breed en te hoog. Telkens ze me raad of gewoon een stevige knuffel wou geven, kreeg ze een stortvloed van scheldwoorden over haar heen. Voor haar niet echt prettig en ik kan me voorstellen dat ze dit binnenkort niet meer gaat tollereren en dan is het sprookje afgelopen... mag er niet aan denken.
 
Weet dat ik er iets aan moet doen, maar ik weet niet hoe of wat. Net nu ik dacht het geluk en een schitterende toekomst te hebben gevonden, komen die donderwolken in alle hevigheid terug. Het lijkt alleen maar erger te worden. en dat maakt me bang... bang dat ik er nooit meer vanaf geraak en dat samenleven met mij onmogelijk wordt...
 
Allez, ga er mee stoppen, ander begin ik weer te bleiten...
 
(Leen)
 
"Depression"

When the world's coming down like an anvil on your head.
You must make it, you can take it, if you just kick back.
It's all part of living this surviving dread.
But tell me when all's done and said.
Who needs depression.
You can hit the bottle or hit something instead.
You can take the bottle break it over someone's head.
Take your time, keep peace of mind, and smile bigtime.

 
(Pennywise)

14:12 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Oproep

Mag ik aan Sjarel van de polies vragen of ie Louis van de strooidiensten uit stuurt vanavond ? Dan geraken de brave menskes veilig thuis...  of moeten we deze dame het verkeer laten regelen ?
 
Meer van datte :  http://lordblotbilski.skynetblogs.be/

13:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-01-04

Weekendsurprise

Leen (voor het moment druk bezig met het bestrijden van het Mydoom virus) heeft me weer eens opgezadeld met een lastig karwei. Het updaten van haar blog. Ik ben het niet gewoon om zomaar vrijuit te praten over alles en nog wat. Het zullen in het begin dus vooral stuntelige pogingen zijn.
 
Veel had ik niet verwacht van het voorbije weekend. Had een triestige Leen verwacht, maar ik moet zeggen, vrijdag heeft ze zich serieus herpakt. Het hele weekend was ze een vrolijk meisje dat zich verheugde op de vele verrassingen die ze in petto had. Alles was perfect gepland en dat ben ik niet gewoon van haar. Meestal blijft het bij improvisatie en onverwachte wendingen.
 
Onze bestemming: Parijs. Haar keuze : een leuk hotelletje aan de rand van Parijs, dichtbij de metro en ideaal te bereiken met de wagen. Vrijdag pas rond tien uur aangekomen en dus maar direct gaan slapen, beiden waren we immers vrij moe.
 
Ons eerste bezoek zaterdag :  Het Louvre. Zelf was ik onder de indruk van de uitgebreide collectie. Voor de eerste keer de Mona Lisa gezien en de Venus van Milo. Leen (typisch) noemde het een waardeloos en overroepen museum. Volgens haar is de Hermitage in Rusland duizend keer mooier... Probleem is dat ze zich altijd alles veel grootsers voorsteld. :)
 
Verder nog wat gaan shoppen in de vele shopping malls waarvan La fayette de bekendste is, denk ik. En zo vloog zaterdag om.
 
Zondag was het wat beter weer. Hebben redelijk wat gewandeld : van de Eifel toren naar de champs elysees en dan richting Centre pompidou en Notre dame. Ondertussen een pannekoekje met choco (blijkbaar een specialiteit hier) gegeten aan een van de vele kraampjes. Het leukste moest toen nog komen : Montmartre. Echt een gezellige buurt met vele cafeetjes en restaurantjes !!! en Leen zou Leen niet zijn, mocht ze niet met een schilderijtje naar huis komen...
 
Maandag was chouke het beu om de metro in te stappen en dus hebben we de wagen genomen (kon het haar niet uit haar hoofdje praten) richting Pere-Lachaise. Heb er altijd al van gedroomd om het graf van Jim Morrison te gaan bezoeken, en dus was ik enorm blij dat het er eindelijk eens van gekomen is. Het geheel deed wel een beetje vreemd aan. Een druilerige dag, kerkhof en dan een graf vol bloemen, sigaretten en zelfs eten. Vlak erlangs een lantaarnpaal en een politieagent als bewaker...
 
Ik moet zeggen het weekend is voorbij gevlogen en schat : het was geweldig !!!
 
( Lisbeth )
 

23:26 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Wat een dag ...

Wat een kotedag om weer aan het werk te gaan. Momenteel worden we getroffen door een virus attack. Al onze outlook servers gaan een voor een plat. Verwacht wordt dat vanavond het netwerk crasht en dan is het "over and out".
 
Iets leukers nu, heb nog heel wat te vertellen over vorige week, maar dat komt later wel...
 
In ieder geval vlieg ik er weer in :
- Een oproepje aan alle losers. Feel free om jullie reakties te posten. Kunnen wij ook eens goed met jullie lachen. In ieder geval, geen enkele boodschap zal gewist worden... maar ik sta niet in voor de gevolgen. hihi.   
- Heb Liesje gevraagd me wat te helpen. Vanaf nu kan je haar boodschapjes ook op dit blogje lezen. Leuk om alles eens vanuit een verschillend standpunt te lezen. Denk ik toch...
 
Dikke knuffel,
Leen.

13:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Het is me wat

Benieuwd hoe het met Bert is afgelopen... Naar het schijnt zijn jullie een inquisitie gestart naar elke Bert die er in het bloglandschap rondloopt. Foei foei foei. Zelfs een loser is maar een mens hoor. lol.
 
Als ik de commentaren mag geloven is ie weggebliksemd door God. Ook Jerommeke is hier langsgeweest en Sjarel van de polies met de sleutels van de diepste kerker in het gravensteen.  en dan ben ik nog een heleboel trouwe lezertjes vergeten... nou nou het is me wat.
 
Maar in feite had Bert wel een beetje gelijk. Ik BEN een pervers kreng. Mijn favoriete bezigheid : jonge meisjes meelokken in mijn bed om hen eens goed... ((( censuur ))) Zelfs onze kerkelijke pedofielen (ik citeer nu kardinaal Joos) zeggen het: "alle holibis zijn perverselingen. Ze hebben een groot probleem en moeten geholpen worden. Enne, vergeet niet : sex is enkel toegestaan in een huwelijksrelatie tussen man en vrouw..."

11:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

26-01-04

Sexjunkie is in da place

Koekoek....  Ikke terug.
Is ie weg ?

22:29 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

23-01-04

Tijd

Mensen,
 
Geef Leentje een beetje tijd. Ze voelt zich de hele week al een beetje depri en de reakties van Bert hebben daar zeker geen goed aan gedaan.
 
Speciaal voor hem deze foto.
 
Aan al de rest :  veel dank voor de massale steunbetuigingen.
 
Lisbeth.

09:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

21-01-04

Laatste berichtje, speciaal voor Bert

<<  No one loves you and you know it
Don't pretend that you enjoy it or you don't care
Cause now I wouldn't lie or tell you all the things you want
to hear.
I HATE YOU I HATE YOU I HATE YOU I HATE YOU

Dumbhead, freakface, sock smoking, mother freaking, butthole,
dirty twit, waste of life, I hope you die HEY

Red eye, code blue
I'd like to strangle you
And watch your eyes bulge right out of your skull
When you go down
Head first into the ground
I'll stand above you just to pee on your grave
>>

11:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (35) |  Facebook |

20-01-04

'k Stop ermee ...

Ga mijn tijd in nuttigere dingen steken...
 
Wil je contact houden, moet je maar een gewoon mailtje sturen.
 
Tsjuus !!!
Leen

17:16 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

GVD

Bert, wie je ook moge zijn, een duidelijke boodschap voor jou :
 

Fuck off !!!

Waarschijnlijk te laf om je kenbaar te maken ???
16:32 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Slaap kindje slaap

Zondag, onderweg terug van Antwerpen, sliep ik al nog voor we de parkeergarage uit waren... Al bij al was het een zeer drukke week geweest, met slechts een dertigtal uren slaap. Vandaar ook dat ik mij 's avonds plat op de zetel gelegd heb, mijn hoofdje op liesje haar schoot. Vind het leuk om in te dommelen terwijl ze mijn haren streelt en dat als ik mijn oogjes open doe, ik naar haar stralend gezichtje kan kijken....  
 
Gisteren nog eventjes naar nederland gereden, maar heb me voorgenomen het de rest van de week kalmer aan te doen : vandaag vrijaf (seffens wat gaan shoppen - vertel ik je later wel),vrijdag ook om mijn weekendsurprise-uitstapje voor te bereiden en verder woensdag en donderdag op klantenbezoek in Brussel (moet gaan praten over de installatie van een nieuw netwerk). In feite dus elke avond in Gent, en da's voor ons tweetjes een leuk vooruitzicht !!!
 
Dikke knuffel,
Leen

10:58 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-01-04

Zondag, uitstapje naar Antwerpen

Toen Liesje zondag opstond, was ik nog altijd aan het werk. Kreeg meteen een kwaaie blik in mijn richting en voor de rest negeerde ze me gewoon. Verdroeg het niet langer en ben achter haar aangegaan. Kreeg een boze opmerking a la, "Je zult wel de hele dag je bedje ingaan zeker" ?
 
Heb haar eens goed vastgepakt voor een knuffel (ze stribbelde wat tegen) en een voorstel gedaan : als we nu eens een middagje naar Antwerpen gingen ? Haar gezicht klaarde op (een kind is gauw tevreden he) en na samen een douche te hebben genomen zijn we vertrokken.
 
Beetje rondgewandeld in Antwerpen (Meir, groenplaats, ...) en haar getoond waar ik gestudeerd en op kot gezeten heb. Ondertussen een paar koffietjes gedronken (had heel wat cafeine nodig). Toen we langs de kade liepen en ik haar vertelde dat ik daar voor de eerste keer een meisje had gekust, wou ze dat graag overdoen. Nou, al bij al een gezellig middagje, dat we afsloten met een pittaatje in Mama's garden.
 
Alleen eindigde het allemaal een beetje in mineur. Waren een beetje aan het kussen en een koppel achter ons zat er opmerkingen over te maken. Heb Lisbeth maar tegengehouden of anders werd het een scheldpartij. Heb dat ooit al eens meegemaakt en als Liesje eenmaal op dreef is, kan je maar beter gaan lopen. Werd er een beetje triestig door. Zijn toch ook maar mensen ... ?   

15:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

17-01-04

Werken en relatie ...

Teveel werken is niet echt bevorderlijk voor je relatie, dat heb ik ondertussen mogen ondervinden. De sfeer op dit moment is eerder gespannen. Blijkbaar is er een groot verschil tussen onze dromen deze week en de realiteit (werkweek van 80 uur)...
 
Gisteren is mijn schatje met haar eten blijven zitten. Toen ik thuis kwam, lag ze in bed en sliep ze reeds (of deed ze alsof). Vandaag is zij gaan werken en vanavond mag ik weer aan een nachtje arbeid beginnen. zucht.
 
Hoewel ik oververmoeid was, toch op een redelijk uur opgestaan en het huis een grondige poetsbeurt gegeven. Verder ook inkopen gedaan in de gb en gekookt. Maar toen Lisbeth thuiskwam en er een hele hoop chips-zakken uit de kast vielen toen ze die opentrok, kreeg ik enkel een kwaaie blik. snif snif. Heb maar niet verteld dat er in de koffer van mijn wagen nog meer lekkers lag....  

21:54 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Wat doe ik nu juist ...

Heel wat vragen ontvangen over wat voor werk ik nu juist doe... Heb ik dat nooit verteld ? Wel dames en heren, ik vrees dat ik het zelf niet weet. Lol.
 
Wel, effe serieus, werk als freelance consultant voor een nederlandse oliemaatschappij die klinkt als Hell. aktief meewerken aan de vernietiging van ons milieu dus. Just forgive me, ik weet niet beter.
 
Mijn taak : business focal point en problem coordinator. In feite spelen we tussenpersoon tussen de business en de informaticadienst en moeten we ervoor zorgen dat serieuze problemen asap worden opgepikt en opgelost.
 
Hoop dat het iets duidelijker is nu. 
Dikke kus,
Leen

21:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

16-01-04

IK WIL NAAR HUIS !!!!!!

Verdoemme, nog altijd aan het werk. Problemen met het bevoorradingssysteem voor onze benzinestations in de UK.
 
Ben het beu................................................................  IK WIL WEGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Huppeldepup

Bijna weekend ! Nog twee uurtjes werken en bibi is er vandoor. Schatje was niet echt blij met mijn verplicht zaterdagwerk, maar heb haar beloofd dat we volgend weekend iets speciaals gaan doen (heb een schitterend en geniaal idee!) en heb gezegd dat ze dan wel zaterdag en maandag een dagje vrij moet nemen. hihi :)
 
Vanochtend mijn lange zwarte rok aangetrokken met split en ook nog een witte doorschijnende blouse. Je had ze hier moeten zien kijken, net of ik van Mars kom. Mannen he.
 
Zonet nog eventjes onder mijn voeten gehad omdat ik nogal brutaal was tegen een gebruiker. Die vroeg wat ik ging doen om een of ander probleem op te lossen en ik had geantwoord : "kick you in the ass", waarna ik opgehangen heb. Weet je, dat er af en toe iets fout loopt, dat is normaal, hoe jammer ook. Maar dan moeten ze niet gaan dreigen en zeggen dat dit onaanvaardbaar is...  (later vertelde mijn teamleider dat die persoon zijn vrouw net was gestorven en dat ie een lastige periode doormaakte - oeps ...)
 
In ieder geval : een prettig weekend allemaal en blogt ze !!! 

16:30 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Weekend(werk)

Ik ben goed onderweg om mijn record werken op een week tijd te breken...
 
Gisteren nog maar eens opgebiept geweest. Een collega was er in geslaagd een van onze servers plat te gooien. Toen ik een half uurtje later op kantoor aankwam, was ie helemaal aangedaan. Had net onze baas op de hoogte gebracht en een ferme uitbrander gehad a la "als het voor business opening niet opgelost is, vergeet het dan maar.". Veel had ik dan ook niet meer aan hem, want hij was helemaal in de war. Heb heb dan maar om eten gestuurd en toen ie terug was reeds een aantal actiepunten ondernomen. Weet je, vond het zo sneu voor hem. Het is zo'n aardige jongen, maar veel te onzeker en bovendien voor het ongeluk geboren...
 
Vandaag wat aan het uitbollen, maar morgenavond/nacht moet ik weer werken. Heb het nog niet durven zeggen aan Lisbeth. Ben een beetje bang voor haar reaktie...

13:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-01-04

Toekomstplannen

Gisteren mijn romantische kant nog eens getoond. Had zin in een uitgebreid dinertje en ben dan maar een gourmetschotel gaan halen. Verder nog een hoop borrelhapjes, een lekker dessertje en een geweldig flesje wijn. Schatje was verbaasd toen ze thuis kwam van werken. hihi. Ze wist niet dat ik zo lief kon zijn, zei ze achteraf. Hebben bijna de hele avond getafeld en gezellig elkaar verliefd zitten aanstaren. Verder ook heel wat gepraat en plannen gemaakt voor de toekomst.
Eventjes met het idee gespeeld om alles op te geven (huisje, werk, ...) en een jaartje de wereld rond te trekken. Plaatselijk wat bijverdienen en dan vertrekken naar het volgende land. Lijkt ons geweldig... voorlopig is het bij dromen gebleven, maar wie weet ? Bestemmingen genoeg : rondtrekken in Zuid-Afrika, de incasteden verkennen in Peru of de piramides in Mexico. En dan als afsluiter : een rit door de states en dan als klapper : trouwen in Las Vegas.
 
Liesje zou ook heel graag een kindje hebben, maar dat zie ik voorlopig nog niet zitten. Bovendien, hou zouden we daar nu aan moeten beginnen ?

16:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

14-01-04

Helpdesk problemen

Pfff... Wat een klotedag. Mijn email werkt niet. Het ding vraagt constant om een paswoord en dat heb ik niet.
 
Ikke dus twee uur geleden naar onze collega's van de helpdesk gebeld, een half uur moeten wachten eer ik iemand aan de lijn kreeg (je weet wel, zo'n bandje a la : al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek... - besparen noemen ze dat). Maar wat een bende sukkelaars zijn dat wel niet ! Eerst wisten ze me te vertellen dat de emailserver plat lag. Eventjes zelf gecheckt en er bleek niks van waar te zijn. Dan hebben ze remote de controle over mijn pctje over genomen, een beetje zitten rommelen en natuurlijk werkte het nog steeds niet.
 
Bijna uitgevlogen en het probleem naar hun baas geescaleerd, want het enige dat ze moesten doen, was me een paswoord geven, maar dat wilden ze niet geloven. Uiteindelijk dan maar naar de engelse helpdesk gebeld en die ging voor een nieuwe login zorgen. Moest wel een half uur wachten alvorens die te gebruiken... Ben benieuwd of het nu gaat werken...  Anders neem ik de rest van de dag vrij en factureer ik toch 8 uur !!! nah !!!

15:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Fun

Run forrest run !

01:20 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

13-01-04

Concerttickets Pink / Limp Bizkit

Zonet onze tickets besteld voor Limp Bizkit (di 16 maart Vorst nationaal) en Pink (ma 23 februari Vorst Nationaal). Hadden ook nog naar The Darkness willen gaan, maar dat was uitverkocht.
 
Limp Bizkit heb ik vorig jaar reeds gezien op Pukkelpop. Ze speelden toen een krachtig, maar redelijk kort concert (1 uur) en hoewel ik Fred Durst ervan verdacht af en toe te playbacken, was het toch een unieke ervaring.
 
Van Pink weet ik niet goed wat te verwachten. Het is een leuke meid met leuke nummers, maar of dat voldoende is voor een leuk concert, dat zal de toekomst uitwijzen...
  
I've been the girl with her skirt pulled high
Been the outcast never running with mascara eyes
Now I see the world as a candy store
With a cigarette smile, saying things you can't ignore
Like Mommy I love you
Daddy I hate you
Brother I need you
Lover, hey "f*** you"
I can see everything here with my third eye
Like the blue in the sky

 
If God is a DJ
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music
If God is a DJ
Life is a dance floor
You get what you're given
It's all how you use it

 
I've been the girl- middle finger in the air
Unaffected by rumors, the truth: I don't care
So open your mouth and stick out your tongue
You might as well let go, you can't take back what you've done
So find a new lifestyle
A new reason to smile
Look for Nirvana
Under the strobe lights
Sequins and sex dreams
You whisper to me
There's no reason to cry

( God is a DJ - Pink )

22:24 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Help, ze pesten mij !!!

Kennen jullie toevallig geen goeie hollandermoppen of plaatjes ?
Krijg constant mails zoals hieronder in mijn inbox en ik zou graag de tegenaanval inzetten... De eer van Belgie staat op het spel !!!
 
Twee belgen moeten een heeeeel eind lopen naar Antwerpen, gelukkig komen ze een garage tegen waar alle stadsbussen geparkeerd staan. Zegt de ene Belg: "Laten we een bus gaan stelen." "Goed idee!", zegt de andere Belg, "dan ga ik wel op de uitkijk staan." De eerste Belg naar binnen, de andere Belg staat te wachten, en te wachten, hoort een hoop startende motoren en gerij, eindelijk na lange tijd komt de eerste Belg naar buiten met een bus. "Allee,", vraagt de andere Belg, "waar was ge nu zo lang mee bezig?!" Zegt de eerste Belg: "De bus naar Anwerpen stond helemaal achterin!!"

16:51 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Verrassing

Mijn verrassing heb ik gekregen gisterenavond... Een sexy opgetut Liesje die vlak voor mijn neus kwam strippen en daarna naakt op mijn schoot kwam zitten. Zucht, en ik haar maar duidelijk proberen maken dat ik nog heel wat werk moest doen...

10:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Eentje om over te dromen ...


02:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Enter sandman

Wij nu slapen ! Nachtzoentje !!!

Say your prayers little one
Don’t forget, my son
To include everyone

Tuck you in, warm within
Keep you free from sin
Till the sandman he comes

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit light
Enter night
Take my hand
Off to never never land

Something’s wrong, shut the light
Heavy thoughts tonight
And they aren’t of snow white

Dreams of war, dreams of liars
Dreams of dragon’s fire
And of things that will bite

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit light
Enter night
Take my hand
Off to never never land

Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

Hush little baby, don’t say a word
And never mind that noise you heard
It’s just the beast under your bed,
In your closet, in your head

Exit light
Enter night
Grain of sand

Exit light
Enter night
Take my hand
We’re off to never never land

( Metallica - enter sandman )

02:07 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-01-04

Werken dedju !

't Begint afgezaagd te klinken, maar kon me weer eens nie  houden en ben richting Gent gereden. Moet deze nacht en morgennacht werken, en ik had gezegd dat ik dat best wou doen, maar dan wel van thuis uit. Enne... 't Was ok !!!! Ikke dus happy richting schatje.
 
Ik zit nu dus achter mijn pc'tje. Schatje steekt af en toe hoofd tussen de deur om te vragen hoe alles verloopt en brengt me alles wat ik vraag ( drinken, chips, ...) Voor seffens heeft ze nog een verrassing zegt ze, ik ben benieuwd !!!

22:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |