01-02-04

Sneeuwpret in Malmedy

We zijn vrijdag rond 12.30 richting Malmedy vertrokken. Leen wist er een perfecte piste liggen en zei dat ik het zeker leuk ging vinden. Eigenlijk moest ik toen al beter weten, want als Leen iets prettigs vindt, dan scheelt er wel iets aan.
 
Ik moet eerlijk zeggen, het eerste half uur vond ik er niets aan. Constant onderuit gaan in die koude sneeuw, niet echt plezant. En zeker niet al er iemand je continue zit uit te lachen. Ik weet niet hoe ze het deed, maar Leen gleed vooruit. Zelf was het meer zwoegen en nu twee dagen later, voel ik me nog altijd een wrak.
 
Het ergste moest toen nog komen : een steile helling waar normaal gezien enkel skieers vanaf gaan. Ik heb toen maar die latten uitgetrokken en ben te voet naar onder gegaan. Leen lachte me vierkant uit en schoot als een kamikaze piloot naar beneden. Het was een akelig zicht, maar ze heeft zich wonder bij wonder recht kunnen houden. En had ik haar niet gezegd dat het genoeg was, zou ze nog een keertje die helling zijn afgegaan.
 
We hebben elkaar even aangekeken, elkaar een kort knikje gegeven en zijn toen een sneeuwgevecht begonnen. Samen rollen door de sneeuw, het was pure fun. Toen ik Leen haar gezicht in de sneeuw duwde, had ze er genoeg van en begon ze me woedend uit te schelden. Zo heb ik haar graag: een krijsend kreng. :)  Een oud koppel noemde ons twee gekke trienen, maar daar trokken we ons niet veel van aan. 
 
Daarna een restaurantje gezocht in Malmedy - we hadden beiden enorm veel honger - en er iets kleins gegeten.
 
Al bij al vond ik het een leuk dagje. Momenteel kan ik me moeilijk voorstellen dat al die sneeuw intussen is verdwenen. Het gaat snel in dit apenlandje.
 
(Lisbeth)

18:16 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

die gekke trienen... ... maken die nu net het leven niet interessant?! :-)
I would take that as a compliment! ;-)

Gepost door: twinkeltjedd | 01-02-04

langlauf / gekke trienen langlaufen is ook niet echt m'n hobby; meer bepaald, ik haat het.
wat betreft de gekke trienen: interessant idd. en plezant, als ze maar prettig gek zijn. Maar dat denk ik wel... ;-)

Gepost door: karlo | 01-02-04

Twee... gekke trienen in de sneeuw en DAT in een apenland...
Robbe zou er een filmpje aan kunnen wagen !

Gepost door: lambikske | 02-02-04

filmke Stuur robbe maar deze kant uit...

Gepost door: leen | 02-02-04

De commentaren zijn gesloten.