02-02-04

Langlaufavontuur (2)

Wel, Lisbeth heeft jullie reeds uitvoerig verteld over ons langlauf-avontuur. Alleen wat ze daar over ons sneeuwgevecht vertelt, klopt nie echt. Voor ik het wist zat ze bovenop mij en had ik reeds een hele hoop sneeuw gegeten. Had het natuurlijk zelf gezocht, want heb haar bijna heel de weg uitgelachen. Nu nog trouwens. lol.

's Avonds is Liesje met mijn auto richting Gent vertrokken. Moest zaterdag werken en ik had in Genk nog heel wat te regelen. Moet zeggen, het afscheid viel me zwaar. Had een akelig voorgevoel. Net alsof ik ze niet meer zou terug zien. Die avond dan ook meer dan een uur aan de telefoon gehangen, totdat ma zei dat het welletjes was geweest.

Zaterdag was een moeilijke dag. Voor het eerst met mijn ma gepraat over pa. Eigenlijk schandalig dat ik haar zolang alleen gelaten heb met haar gevoelens. Voel me er wel schuldig door maar dat hebben we nu eindelijk uitgepraat. Een hele opluchting. Besef voor het eerst wat een geweldige moeder ik heb...

(Leen)

14:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zaterdag's gesprek Twee gedachten die spontaan opwellen:
Gedeelde smart, halve smart? Het doet ongetwijfeld deugd te kunnen spreken over datgene wat jullie beide op de borst drukt als een blok lood in de moeilijke momenten.
Bij het lezen over het gesprek met je ma, denk ik niet dat het nodig is schuld te voelen. Is het niet zo dat sommige emotionele onderwerpen tegengehouden worden door een barrière die men moeilijk kan passeren?

Gepost door: karlo | 02-02-04

De commentaren zijn gesloten.