03-02-04

Ons eerste filmavondje

Gisteren zijn we naar Kinepolis gereden om naar "The return of the king" te gaan kijken. Jammer genoeg was het eerste maandag van de maand en proximusavond. Het gevolg : enorm druk. "Maak je maar geen zorgen, ik regel dat wel" zei Leen en weg was ze. Vijf minuten later komt ze in al haar kinderlijk enthousiasme af met tickets voor... "The Texas chainsaw massacres". Niet echt een filmpje waar ik naar toe zou gaan. Leen probeerde me nog te overtuigen met: "enkele leuke meiden die in stukken gezaagd worden, da's toch fun?". Eventjes haar kwaad aangekeken en weg was ze, richting balie om op haar eigen overtuigende manier andere tickets te vragen: dit keer werd het "Kill Bill".
 
Een leuk filmpje van Quinten Tarentino. Simpel verhaal : uma Thurman wil wraak nemen op Bill omdat die tijdens haar huwelijksfeest een ware slachtpartij had aangericht. Uma (de bruid) overleeft het (na vijf jaar coma) en gaat achter de medewerkers van Bill aan. Resultaat : heel wat vechtpartijen, bloed en afgehakte ledematen (zijn we dan toch bij the chainsaw massacres aanbeland ?). Het geheel wordt overgoten met zalige filmmuziek.
 
Typische commentaar van Leen : ik wist niet dat Uma zo'n lelijke tenen had en even later: in dat gele trainingsvestje vol bloed ziet ze er wel lekker uit.
 
Al bij al toch nog een geslaagd filmavondje.
 
Link : http://www.kill-bill.com/ 
 
(Lisbeth)
 
 
 

09:30 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Gevaar Op het gevaar af slijmerig te klinken en hoewel ik haar enkel ken van deze blog : Leen is ge-wel-dig (maar daar moet jij waarschijnlijk niet van overtuigd worden).

By the way, in de Kinepolis in Hasselt geweest ?

Gepost door: the insane | 03-02-04

Tarantino Van Tarantino heb ik even genoeg. Reservoir dogs en Jackie Brown waren zijn beste films. Is deze ongeveer in die lijn, of helemaal niet?
Ik herinner me nog van het begin van m'n relatie dat de eerste film niet belangrijk was (Snake Eyes), het gezelschap daarentegen wél (m'n vrouwtje)
Maar the lords heb je nog tegoed dus. Groetjes aan Leen

Gepost door: karlo | 03-02-04

Kill Bill Als je het niveau van True Romance, Reservoir Dogs of Pulp Fiction zoekt, dan kan je beter niet naar Kill Bill gaan kijken. Dat is namelijk één grote orgie van bloed en afgehakte ledematen (een ode aan B-karate films die Tarantino een beetje te veel gezien heeft). Afgezien daarvan is het hoedanook moeilijk om een oordeel te vellen over de film vooraleer je hem helemaal (dus inclusief deel 2) gezien hebt.

Als Tarantino fan van het eerst uur vond ik het anders best wel te pruimen, al mistte ik wel een beetje de typische Tarantino conversaties want die zitten er niet echt in.

De film eindigt wel met een onverwachte cliffhanger van hier tot Washington. Allé, iets Tarantino waardig zal ik maar zeggen.

Gepost door: the insane | 04-02-04

De commentaren zijn gesloten.