10-02-04

Bedrijfsfeest (2)

Nou waar moet ik beginnen ?  Bedrijfsfeestje zaterdag viel best mee, maar dan wel op zijn hollands. Dit wil zeggen dat alles al rond 1 uur afgelopen was. Het eten: een staand warm buffet overgoten met pindasaus of kerriesaus. Denk dat Lisbeth nu wel beseft waarom ik elke week zoveel chips meesleur. De optredens waren ook niet echt denderend. De Venga Boys en Ruth Jacob zijn niet echt de artiesten waar ik naar uitkeek, om het zachtjes uit te drukken. Maar sfeer maak je zelf en daarom maar heel hevig meegedaan met die gekke nederlanders (zoals ze dat bij ons in Belgie zeggen). Misschien iets te hevig, want we hadden heel wat bekijks. Of misschien was het door Liesje haar korte rokje en open rug (zodat haar tatoo nogal opviel) ? In ieder geval, ik vond het wel leuk dat schatje zo in de belangstelling stond. Kan ik lekker pronken met mijn babe-je. Ik ben dan ook heel trots op haar.
 
Goed, jullie zijn waarschijnlijk meer geinteresseerd in de reakties, niet ?
Ik moet zeggen, al lang niet meer zo nerveus geweest als vorige zaterdag. Had onderweg al een paar keer voorgesteld om gewoon een weekendje naar Den Haag te gaan en het feestje maar te vergeten. Uiteindelijk het toch aangedurfd en heel stilletjes naar binnen gegaan. Zijn ze niet gewoon van mij. De eerste reaktie was verbazing. Dan geilheid. Schatje werd aangestaard en van top tot teen bekeken. Nou nou... en toen de woorden. Het ging van "leuk" tot "wat een lekker ding heb jij meegebracht" of "vandaar dat ik geen kans maak" en "als jullie ooit aan kinderen willen beginnen, ik ben kandidaat". De negatieve reakties kwamen van de mensen waar je het het minst van verwachtte. Wel veel geroddel achteraf, allez die indruk had ik toch.
 
Grappig was de reaktie van de grote baas. Die snapte het nog niet helemaal en zei : "jammer dat je vriendje niet mee kon komen" . Hij dacht dat Liesje gewoon een vriendin was...
 
( Leen )


13:02 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hey! Ik ben blij dat het zo positief verlopen is... Fijn!
Nu ja, zijn die gekke Nederlanders niet meer recht voor de raap en opener dan sommige belgjes? Of vergis ik me nu? Ik weet het niet hoor... In elk geval tof!!!

Gepost door: Josie | 10-02-04

nederlanders Zijn inderdaad heel open. Ze zeggen meestal wel wat ze denken : wat zie je er lelijk uit vandaag. of nou, wat heb jij lekkere tieten. Maar als het te persoonlijk wordt, zijn ze net als wij. Je kunt moeilijk tegen iemand zeggen : ik moet niks hebben van holebis ...

Gepost door: leen | 10-02-04

Toch wel... "Je kunt moeilijk tegen iemand zeggen : ik moet niks hebben van "holebis ... "
Toch wel: op de blogjes -> zie Bert. Maar dan ben je een serieuze loser, en een iets genuanceerdere reactie dringt zich dan wel op!

Gepost door: karlo | 10-02-04

Bert waar is ie nu ? ik mis hem (lol)

Gepost door: leen | 10-02-04

Oepsieee.. Je zou inderdaad den bert nog gaan missen hé..
al was het alleen maar omdat je niet meer kan lachen
met zijn idiote commentaar.. :-)

Gepost door: viviane | 10-02-04

De commentaren zijn gesloten.