11-02-04

Bedrijfsfeest (3)

Zelden Leen zo nerveus meegemaakt als vorige zaterdag. Meestal is het een zelfzekere meid die recht op haar doel afgaat, maar deze keer leek ze meer een arm schaapje dat het slachthuis binnengeleid werd. Ik kan me het wel voorstellen dat het niet makkelijk is, maar wat komt zal komen.
 
Onze Nederlandse medemensen kunnen wel grof zijn, vind ik. Een opmerking als : "in jou zou ik hem wel eens willen steken", is niet echt wat je verwacht op een feestje.
 
Het feest zelf vond ik niet zo leuk. Het eten was afschuwelijk en de muziek was meer voor demente bejaarden of jonge pubers bedoeld. Gelukkig was het snel voorbij en daarna zijn we richting Den Haag gereden. We hebben er overnacht in Leen haar gewoonlijke hotelkamertje. De zondag zijn we lang in bed blijven liggen, omdat het toch maar slecht weer was. 
 
We zijn eventjes binnengewipt op Leen haar werk. Het duurde even voor we voorbij de bewaking kwamen, maar mijne schat wist dat perfect op te lossen. Het uitzicht dat ze vanop haar werkplek - enkele tientalle verdiepingen hoger - heeft is gewoon fantastisch. Voor je ligt de skyline van den Haag en in de verte de Noordzee en Scheveningen. Als ik hier moest zitten, zou er bij mij van werken niet veel terechtkomen. Ik zou meer naar buiten zitten staren.
 
In de namiddag nog even een ritje gemaakt dwars door de stad (met de wagen) en daarna via de deltawerken teruggereden richting Gent. Onderweg in Zierikzee een hapje gaan eten. Ook een leuk stadje trouwens !
 
( Lisbeth ) 

00:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

skylines from hell héhé leuk dat het feestje toch geen zo'n hel was ondanks het rare slechte eten (wat had je gedacht? mijn pa krijgt altijd een glaasje karnelelk met een broodje kaas aangeboden na een slepende zakenbespreking in holland-wat op zijn humeur werkt want dan kan ie wel wat stevigers gebruiken! lolen ik heb ook liever dat de Hollandse familie naar België komt dan wij naar daar moeten, want ja 'tis wel altijd eetbaar maar nooit speciaal-maar ik mag dat niet zeggen van mam...lol again)
enne hmm den haag never been there...hebben ze dar echt wolkenkrabbers?
tjah die opmerkingen die je naar je hoofd of ietsje lagr kreeg geworpen...vind ik nu ook niet bepaald dat maar kom...'thoort erbij zeker...
allez ik ga eens zien wat er voor commentaar op mijn blog staat naar aanleiding van mijn post over mensen die maar wat komen schelden in blogland... :))

Gepost door: cms | 11-02-04

hollanders dat van die karnemelk heb ik ook al gehoord. En dat hollanders iets directer (lees: lomper) zijn, wist ik reeds. Daarom dat ik zo benieuwd was. Maar dus: Eind goed, al goed?
Leuk dat je ook hier eens schrijft!

Gepost door: karlo | 11-02-04

lomper zou ik zo nie zeggen. Eigenlijk vind ik het toffer daar omdat je direct weet waar je aan toe bent.

Qua werk anderzijds zijn het af en toe wel kommaneukers. gefoefel op zijn belgisch is er ook nie bij. Der is een strikte taakverdeling en hierarchie. Ben al dikwijls met anderen hierover in conflikt gekomen maar ik doe toch lekker mijn zin. als alle problemen maar opgelost raken, zou ik zo zeggen.

Gepost door: leen | 11-02-04

lomp? directer vind ik ook een goede zaak, weten waar je aantoe bent, geen schijnheilig gedoe... Die ene opmerking vind ik absoluut NIET kunnen. Dat is voor mij niet 1 maar een heleboel bruggen te ver. Dat is geen openheid maar vettigheid. Die "kezen" toch he ;-)

Gepost door: Josie | 11-02-04

De commentaren zijn gesloten.