11-02-04

Home alone

Het begint een gewoonte te worden. Nog maar pas een nieuwe werkweek begonnen of bibi snelt weer naar huis (=Gent). Ik vind het raar, maar hoe meer ik Lisbeth zie, des te liever ben ik bij haar. Van verveling is voorlopig nog geen sprake. Enige minpuntje : madam begint een franke muil te kweken. tss tss tss.
 
Bon, gisteren kwam de grote baas naar mij toe en vroeg : zou je niet liever de rest van de week bij je vrouwtje zijn ? Ik had beter eerst wat nagedacht voor ik gretig ja knikte, want blijkbaar was er een keerzijde aan het voorstel. In ruil zou ik hem donderdag (morgen al, help !!!) en overmorgen moeten vervangen op een soort mini-congres in Brussel met collega's uit andere oliemaatschappijen. Zelf moet ik er twee voordrachten houden : een over ons succesverhaal (problem solving en hoe je ernstige schade voor de business vermijdt) en een ander over kostenbesparingen (follow the sun principe en verhuis naar lage loon landen).
 
Kreeg vandaag vrijaf als voorbereiding, maar ik moet zeggen dat ik nog niks aan die voordrachten gedaan heb. Zal seffens de slides eens lezen en de rest moet maar vanzelf komen. Hou er wel van te improviseren ipv van alles letterlijk van een papiertje af te lezen.
 
We'll see wat het wordt de komende twee dagen. In ieder geval, als je me niet meer hoort, dan ben ik besprekingen aan het houden met een hele hoop saaie mensen. Eigenlijk vind ik het niet kunnen dat zo een jong en onervaren ding hiervoor mag opdraaien. zucht...
 
(Leen)
 

16:35 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

succes met de voorbereidingen en met de voordrachten!! :-)

Gepost door: Sine Metu | 11-02-04

Als je vindt dat het niet kan... ... waarom heb je dan niet gewoon geweigerd (met een motivatie waarom uiteraard)? En als je hebt aanvaard omwille van de vrije dagen, tja... dan moet je nu ook niet klagen ;-)

Gepost door: Librarian | 11-02-04

klagen... ...doe ik niet hoor. Vind zo'n dingen een hele uitdaging en daar hou ik wel van. Ik had alleen de bedenking, waarom ik ? Ik zie er nl nog uit als een jong wild pubertje en was bang dat ze me niet serieus gingen nemen.

Gepost door: leen | 12-02-04

De commentaren zijn gesloten.