12-02-04

Meeting

Hoi hoi,
 
Vlug nog een update-je voor Lisbeth me aan tafel sleurt voor het eten. Ja ja mensen, ik lig al goed onder de sloef. Vanochtend wou ik met de wagen naar Brussel gaan, maar schatje zei "njet". Eigenlijk had ze wel gelijk, want ons kantoor ligt vlak langs het centraal station en dan kan je maar beter de trein nemen. Ikke dus braafjes aan het station afgezet door mijn schatje en vanavond ook weer braafjes afgehaald. Ik lijk wel een peuter die net van school terug is. Ook mijn outfit en makeup had ik zelf niet te kiezen. Lisbeth's keuze (als het aan mij lag zag ik er vrij casual uit) :  een lange rok en nauw aansluitend truitje. Verder ook mijn haar opgestoken en zwarte lippestift. Een totale metamorfose dus.
 
De vergaderingen zelf vielen goed mee. Mijn speech ging vlot, ook al had ik bijna niks voorbereid en de mede-participanten vielen goed mee en behandelden me ondanks mijn leeftijd met respect. Vrij losjes met elkaar kunnen omgaan en heel wat ervaringen uitgewisseld. Tussendoor ook lekker eten, heel wat drankjes en gebakjes. Kortom, we hadden niet te klagen.
 
Morgen deel 2 en dan weer weekend !!!
Dikke knuffel,
Leen.
 
 

18:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

re: meeting morgen komen de messen. ;-)
Ge hebt vlakbij gezeten vandaag, en dan niet eens goeiendag komen zeggen! Schoon, ja... *lol*

Gepost door: karlo | 12-02-04

meatball that's what I am! na een slopende vergadering ergens in hartje brussel rond het martelarenplein...
een echte impasse waar na enel uren nutteloos over en weer gelul beide partijen onverricht terzake terug keerden met een donkere blik in de ogen en een blaas die op springen stond...
Ik ben echt gehakt maar ondertussen al afgekickt zulle! ;-)
cms

Gepost door: cms | 12-02-04

De commentaren zijn gesloten.