20-02-04

Babysit

Toen Lisbeth gisterenavond terug naar Gent vertrok (ze moet nog twee daagjes werken), kreeg ik het weer. Heb me als een klein kind aan haar vastgeklampt en ben hevig beginnen huilen. Denk dat ik met mijn traantjes ondertussen gerust de noordzee kan vullen. "Je houdt toch van mij?" en toen ze ja antwoordde: "dat lieg je". Weet je, kan me niet voorstellen dat ze verliefd zou zijn op een depressieve trut. Bevestiging voor mij was dat ze geen zin had in sex - de ideale afleiding - . Dan kan ze idd maar beter oprotten.
 
Vandaag mijn ma zitten uitschelden. Toen ik zei dat ik geen zin had om mee naar de winkel te gaan, wou ze ineens ook niet meer. Denk dat ze bang is me alleen te laten. Het ergert me haar constant in de buurt te hebben en ook toen ik met bobo wou gaan wandelen, wou ze er perse bij zijn. Het beestje is de enige die me perfect aanvoelt. Hij stelt tenminste geen lastige vragen.
 
Morgen hebben ze ook al opvang voorzien. Een paar vriendinnen komen me uithalen voor een uitstapje. Weet niet waar naar toe, het interesseert me ook niet. Heb er geen zin in. Ik wil gewoon alleen zijn... Begrijpen ze dat niet ?

13:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sex?! / Babysit / Bobo In de mood die Liesje nu moet hebben, zou ik ook geen zin hebben in sex. (en nochtans zeggen ze van mannen...)
Sorry, maar ik versta ze wel dat ze een babysit zoeken voor je. Maar het kan absoluut niet leuk zijn, en je hebt idd. vast wel tijd nodig om voor jezelf de dingen op een rijtje te zetten. Mensen die je gaarne zien zijn op sommige momenten eerder een bron van ergernis, I agree.
Een dier is intuitiever dan de mens hé. Bobo heeft geen karakter tot veel spreken zeker? *klein beetje lol*

Gepost door: karlo | 20-02-04

De commentaren zijn gesloten.