24-02-04

P!nk - verslag concert Vorst Nationaal Brussel

Over P!nk kan ik vrij kort zijn : het optreden was niet wat we er van verwacht hadden.
 
Na een paar nummers had ik zoiets van :  help, ik wil naar huis. Leuke show, dat wel. In een kooi het podium opkomen, haar in een roze hanenkam en pang pang danseresjes afschieten. Het zag er allemaal fantastisch uit, maar de klank was afschuwelijk. Na een paar nummers ging het reeds beter. Het resultaat van een geslaagde playback ?  Who cares ? 
 
Naarmate de show vorderde, veranderde ons lief zangeresje (wat zag ze er lekker uit) van outfit en kapsel. De paarse hanekam werd vervangen door een blonde pruik en nog even later door een kort zwart kapsel. Vind ik wel leuk (als ik het tegendeel zou beweren, had ik nu reeds een paar klappen van Liesje opgelopen). En ook de outfit werd steeds beter: van corset naar zwart BH'tje, al ziet haar boezem  in de videoclips er een stuk indrukwekkender uit.
 
Kortom : leuk, maar niet echt indrukwekkend.
 


12:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

show must go on tjah dat is het risico van zo'n grote marketingmachines die proberne ht te perfect te doen een goed geoliede machine waar er geen gevoel meer inzit en het dus niet meer "overkomt" als authentiek...
cms

Gepost door: cms | 24-02-04

p!nk was geweldig p!nk was gwn geweldig niemand zou et beter doen dan aar k was er zelf ze zong live en aar show was gwn kei mooi k ben dus zkr niet akkoord met wa je schreef allo ! p!nk s gwn de max zong kei goed en aar optrede was kei goed!

Gepost door: nele | 21-03-04

De commentaren zijn gesloten.