26-02-04

Psycho - the sequel

Het was kut. Pfff, mij zien ze daar niet meer. Wat een troep... Weet je, ik vond er maar niks aan, wat heb je er nu aan om al je gevoelens aan een vreemde bloot te geven. Niks toch ?
Ikke naar binnen, moest in een of andere gemakkelijke stoel gaan zitten en het enige wat die pipo zei was : "Vertel."
Ikke terug dat ik niks te vertellen had.
Hij weer : "Waarom ben je dan hier?"
Ikke : "Daarom".
En daarna heb ik hem zeker vijf minuten zitten aanstaren. Makkelijk verdiend geld.
 
En toen zei ie plots : "Je pa moet wel een klootzak zijn geweest." Ik ontplofte en ben hem beginnen uitmaken voor alles wat lelijk is... en hij maar pennen. De klootzak. Heb hem zijn balpen afgenomen en door de kamer gekeild en hem daarna heel uitdagend aangekeken. Maar die kwal reageerde niet eens. Wat een pussy !
 
Uiteindelijk is ie beginnen opsommen wat ie van Lisbeth (de bitch) had gehoord. En toen werd het me teveel en ben ik als een klein kind beginnen bleiten. Waarom wilt ie me zo'n pijn doen ?
Heb een slecht gevoel overgehouden aan deze sessie en het deed helemaal niet deugd. Maw, denk niet dat dit voor mij de oplossing is. zucht... Ik zal maar met mijn buien moeten leren leven zekers ?
 
(Leen)

16:14 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

psyche 'k geloof zelf ook dat iemand die dicht bij je staat meer kan doen dan iemand die het om den brode doet. (Niet om je te ontmoedigen hoor!)

Gepost door: karlo | 26-02-04

Iemand die... dicht bij je staat, staat dikwijls veel te dicht om er op een nuchtere manier naar te kunnen luisteren. Iemand die dicht bij je staat, kan je steunen, maar kan je niet helpen orde te scheppen in de chaos.

Iemand die er niet persoonlijk bij is betrokken, ziet de dingen anders en kan jou ook helpen ze in een ander daglicht te plaatsen. Zo iemand kan de problemen niet wegnemen, hij/zij kan je wel helpen om ermee om te gaan en je leren hoe je je kunt beheersen.

Ik geloof er wel in...

Gepost door: Aude Audenda | 27-02-04

ik snap het niet Wat valt er te ordenen ? Ik weet toch wat er mankeert ? Het wil alleen niet weggaan... zucht.

Gepost door: leen | 27-02-04

Natuurlijk... weet jij wat er met jezelf scheelt. Je moet het alleen leren uitspreken naar anderen toe, naar de mensen die om je geven, zodat het niet diep in jou blijft woelen en tot een chaos wordt waar jij geen uitweg meer ziet.

Het komt erop neer alles op een rijtje te zetten, en wél op zo'n manier dat jij er kunt mee leven!

Gepost door: Aude Audenda | 27-02-04

De commentaren zijn gesloten.