28-02-04

Winkelen

Vanochtend samen met schatje naar haar werk gewandeld. Ze had namelijk wat leuke kleertjes voor mij opzij gehouden en die ben ik dan effe gaan passen en afhalen. Had haar eigenlijk het pashokje mee in willen sleuren voor een lange kus (een van mijn natte dromen), maar denk niet dat ze dat apprecieert met al haar collega's in de buurt. 
 
Ook nog effe de Fnac binnengesprongen en wat dvd'tjes gekocht (wat moet je anders met een dvd speler als je geen dvd's hebt he) : Tomb Raider (Angelina Jolie !) en de twee extended versies van Lord of the Rings. Kunnen we die nog eerst gauw bekijken voor we naar het derde deel gaan in de cinema. Verder ook wat prulcd'tje meegeritst : Air (denk dat Lisbeth dat graag gaat horen) en Marilyn Manson.
 
Tenslotte in de H&M wat leuke doorschijnende lingerie gekocht voor schatje. Zelf doe ik dat niet aan. :)  Rotopmerking van de verkoopster aan de kassa: is dat niet te klein voor jou ? Stoem trut, tuurlijk is dat te klein voor mij...
 
Al bij al heel wat geld uitgegeven. Denk dat het tijd wordt dat ik terug ga werken zodat er weer wat geld binnenstroomt. Zucht was het net gewoon geraakt om thuis te zitten.
 
Nu terug thuis. Seffens wat kuisen en strijken. Moet ook gebeuren he. Vanavond gaan we met Lisbeth haar vrienden op cafe. Na alles wat er gebeurd is enkele weken terug, willen ze nog altijd mee. Oef. Denk zelfs dat ze zich schuldig voelen omdat ze zelf niet dien typ hadden tegengehouden. En dan morgen waarschijnlijk uitstapje naar Antwerpen. Vind ik een leuke stad en bovendien ken ik er zo goed als alles. Misschien gaan we de havenroute eens doen en dan daarna in Lillo iets drinken. Een leuk dorpje dat zo onwezenlijk tussen de haven ingekneld ligt...
 
Dikke zoen,
Leen

13:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Antwerpen ... is na Gent de leukste stad van Vlaanderen (of mss. Genk, dat ken ik nog niet.) Maarre, 'k hou ook wel van Antwerpen, ttz. 't Stad zelf.

Gepost door: karlo | 28-02-04

Beste Leentje, Je moet me maar geloven,maar zich slecht voelen is alleen een slechte mengeling van lichaamsstoffen!Eenmaal je dit mechanisme door hebt kun je er veel beter mee omgaan?DWNZ dat het minder slecht aanvoelt maar vroeg of laat krijg je het toch onder de knie.Je hebt een goede slaagkans en met wat geluk wordt je nog een serene Tante.

Gepost door: Luciano(oh nee) | 01-03-04

De commentaren zijn gesloten.