01-03-04

Weekenduitstapje

Zit weer een weekje in Nederland. Ik moet zeggen het is de eerste keer dat ik met tegenzin ben gaan werken. Weet je, ik zou liever dicht bij mijn schatje in Gent zitten. Hihi, dat een mens na al die maanden nog altijd zo verliefd kan zijn.
 
Het weekend was tof. Zaterdagavond met Liesje haar vrienden wat gaan drinken. Het was best gezellig en samen nog heel wat gelachen om het voorval van twee weken terug. Gelukkig maar, want ik was bang dat ze me met een scheef oog zouden bekijken. Erg laat hebben we het niet gemaakt, omdat we zondag reeds vroeg wilden vertrekken.
 
Zijn gisteren niet naar Antwerpen geweest - zoals eerst gepland -, maar naar Zierikzee. Hebben de nieuwe tunnel onder de schelde genomen en waren er dan ook vrij vlug. Heb Lisbeth laten rijden, vind ik tof. Zij rijdt lekker rustig en dat geeft me wel een veilig gevoel. En dan kan ik lekker onderuitschuiven en haar gesjellig aanstaren. Alleen aan haar muziekkeuze moet nog dringend gesleuteld worden. Gisteren heeft ze me opgezadeld met een cd'tje van REM (losing my religion en nog meer van die prul).
 
's Middags een gezellig restaurantje opgezocht en ons volgepropt met een vismenu. Normaal eet ik geen vis, maar voor een keertje vond ik het wel goed : zalm overgoten met een garnalen-sausje om te beginnen, daarna forel en als toetje chocolademousse. mjam mjam, krijg er weer zin in.
 
Eventjes de deltawerken bezocht en daarna een beetje gewandeld. Hand in hand... zalig is dat! De dag afgesloten met een pannekoek in een pannekoekenhuisje. Op zijn Hollands. Grappig te zien hoe andere koppels stil zwijgend voor zich uit staren. Alsof ze elkaar niks meer te zeggen hebben. Vind dat je dan beter thuis blijft, in de zetel tv zien of zo.
 
Terug thuis nog even tv gezien: dvd van swimming pool. Had hem al gezien, maar begreep hem toen niet. Ook deze keer niet. Hebben hem nog een keer teruggespoeld om nog een keer naar bepaalde scenes te kijken, maar zonder resultaat... Daarna in bed nog heel wat gediscussieerd daarover en een paar plausibele theorietjes uitgedacht. Ga ze nu niet vertellen (anders verpest ik het voor hen die nog willen kijken), maar als jullie deze film al hebben gezien, mail ons gerust !!!
Dikke knuffel,
Leen.   

12:43 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

swimming pool aan mij mag je steeds jullie theorieën over swimming pool mailen hoor! want ik zoek ook nog antwoorden (zie hier ook mijn andere reactie!)

take care,
sine

Gepost door: Sine Metu | 01-03-04

De commentaren zijn gesloten.