03-03-04

Psycho (het vervolg)

Net terug van de psych en ook dit keer voel ik me rot. Moet dit nu echt ?
 
Schatje had gisteren alles voor me geregeld. Waarschijnlijk omdat ze wist dat ik dat zelf toch niet zou doen. Ditmaal een vrouwelijke psycho hier in het Gentse. Eigenlijk was ik niet blij met Liesje haar keuze (Gents ipv Limburgs, vrouw ipv man, weer een vreemde en bovendien had ik hier helemaal geen zin in) en het heeft niet veel gescheeld of het werd gisterenavond weer een fikse ruzie. Ik haat het als anderen zich met mijn leventje bemoeien (en zekers als Lisbeth dit doet).
 
Nu goed, het gesprek deze ochtend was al ietsje positiever. Voornamelijk omdat ik het nog eens een kans wou geven en niet zo koppig reageerde als vorige keer. Echt praten over vroeger kan ik nog altijd niet, en dat heb ik haar uitgelegd. Die gevoelens zitten veel te diep en ik wil niet dat die weer terugkomen. Heb het zo al moeilijk genoeg daardoor. Wel de hoofdlijnen verteld, maar heb niet de indruk dat het veel gaat uitmaken. Was het niet voor Lisbeth, ik zou er nooit aan begonnen zijn.
(Leen)
 
 
 
 

12:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tja,... ...therapie is nu eenmaal geen vrijblijvende leuke babbel, 't is werken aan jezelf hé.
Nu ja, je hebt er niks bij te verliezen, toch?
De positieve effekten ga je pas na een tijdje voelen, dus geduld is de boodschap. ( als je op dieet gaat val je toch ook de eerste dag geen 10 kg af ).
Moedig dat je toch nog eens de stap gezet hebt!
Eigenlijk ben je d'er wel eentje met ***sorry mannen*** ballen aan haar lijf!
( ik mag dat zeggen want ben zelf ook lesbisch )
Keep up the good work,

Gepost door: Marleen | 03-03-04

De commentaren zijn gesloten.