03-03-04

Zin ...

Menskes, ik heb eigenlijk geen zin meer in dit blog-gedoe. Vraag me af wat de zin is van al die berichtjes. Het enige positieve eraan is dat anderen eens goed met mijn miserie kunnen lachen. Leedvermaak, daar zijn wij mensen goed in he. Hoe graag kijken we niet naar een autoongeluk of naar mensen die elkaar (hopelijk figuurlijk) de afgrond in duwen ? Gewoon met een bakje chips op de bank kijken naar mensen die elkaar afknallen en dan met smakkende mond commentaar geven: haha kijk nu eens... En anderzijds: met hoeveel afgunst kijken we niet naar een verliefd koppel dat elkaar aan het knuffelen is...
 
Eigenlijk is dit allemaal begonnen als soort therapie, maar uiteindelijk heb ik tot nu toe nog niks over mijn diepste ik geschreven. Ik weet dat ik toch maar zal blijven aanmodderen en dat mijn leventje er altijd even saai zal blijven uitzien. Ik heb geen zin om te vervallen in een dagelijkse litanie van oersaaie berichtjes of om jullie lastig te vallen met mijn weerkerende depressies. Vandaar dat ik er even uitstap... We zien wel later of ik weer zin krijg.
(Leen)

15:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

reactie op jouw bezoekje Lieve Leentje

Ik las veel van wat je hebt geschreven. Mensen worstelen vaak met gelijksoortige dingen hé. Speciaal voor jou heb ik 'afscheid' op mijn blog gezet, hoewel ik oorspronkelijk niet van plan was dit soort teksten van mij voor 'het publiek' open te stellen. Ik denk nu dat ik dat beter wel kan doen, al was het maar om jou bvb te laten voelen dat schrijven wel degelijk therapie en troost is.
Veel goede moed en dank je voor jouw kus. Jouw bericht maakte mij heel blij!

Gepost door: Alexandra | 03-03-04

... touche...

Gepost door: leen | 03-03-04

Geen zin meer? Dan wordt het bloglandschap weer wat kleurlozer.
Jammer dat je geen steun voelt van de medebloggers, vanwege sommigen is het wel zo. Ik heb geen leedvermaak, eerder compassie, hoewel je die misschien niet wil. Tot ...?

Gepost door: karlo | 03-03-04

De commentaren zijn gesloten.