15-03-04

Just wanna have fun

Als je me nu moest vragen, hoe het met me is, dan antwoord ik direct : schitterend. De voorbije dagen waren gewoon zaaaaaalig. Met dank aan mijn schatje.
 
Donderdag een beetje onwenning terug naar Gent gegaan. Had  de dagen ervoor heel wat stommiteiten uitgehaald (maar dat vertel ik je niet) en had er niet echt veel zin meer in.
Maar onmiddellijk na ons weerzien wist ik dat het weer goed zat. Lisbeth vond mijn zwarte haren best mooi en heeft die avond nog heel wat aan mijn make-up gesleuteld. Vond het best aangenaam en  voor ik het wist had ik het voorstel gelanceerd om een pizzaatje te gaan eten. Die avond nog heel wat bijgepraat en schatjes ogen begonnen na al die dagen eindelijk weer eens te fonkelen...
 
Vrijdag een beetje gewerkt. Mag van mijn baas de komende twee maanden thuis werken. Lekker relaxed. Al is er vorige week van werken niet veel terecht gekomen. Verder mijn schatje wat vertroeteld 's avonds en gesjellig wat tv gekeken. Al is er van kijken niet veel in huis gekomen.
 
Zaterdagochtend hebben we samen naar haar werk gewandeld. Zelf daarna gaan shoppen en wat leuke kleertjes gekocht. 's Avonds op cafe geweest. Voor het eerst sinds mijn rijexamen nog eens een kort rokje aan gedaan en lekker wild staan dansen op foute jaren tachtig muziek. Fun ! 
 
Gisteren dan eindelijk LOTR gezien (in Antwerpen). Al bij al vond ik de film niet zo goed als de vorige. Een beetje te veel van hetzelfde en als je het verhaal uit de boeken al kent, niet echt spannend meer. Het einde was er teveel aan en eigenlijk vond ik Frodo maar een mietje. Geef mij maar zo iemand als Aragorn. Lol. Weet je, het lijkt wel of ik de voorbije dagen emotioneler ben geworden. Vroeger keek ik onbewogen naar de meest verschrikkelijke horrorfilms, nu moest ik voor het minste en op de meest idiote momenten al snotteren (vb bij het onsteken van de bakens, de traantjes van Arwen, ...). Nou goed, schatje vond het geweldig en da's het belangrijkste he. Oh ja, heb een paar leuke trailers van nieuwe films gezien. Monster en Once upon a time in Mexico staan hoog op mijn verlanglijstje...
 
Voor de komende dagen ook alleen maar goede vooruitzichten : morgenavond het concert van Limp Bizkit in Vorst Nationaal. We zijn er klaar voor !!!
 
Dikke knuffel,
Leen.

13:10 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Tof tof tof Wat voelt dit goed aan je zo te lezen! Wat ben ik blij voor jou (jullie)! Dikke knuf en kus voor jullie beidjes.

Gepost door: Alexandra | 15-03-04

:-) Blij te horen dat je je zo goed voelt!!
knuf

Gepost door: Twinkeltje | 15-03-04

*lol* foute muziek? en hoe noem je Limp B. dan. (B. om het niet volledig fout te zeggen *grijns*)
Vanaf nu dus zéér donkerblond?? Gothic chick?? Nice...
Leen blij? Karlo ook dan *grijns* Stel het goed hé, deze week.

Gepost door: karlo | 15-03-04

@Karlo You stupid dumbshit goddam motherfucker !!! Je hebt al eens een boot naar je kop gekregen... 1 is blijkbaar nie genoeg ? neh ! Wel braafjes terugbrengen he woefie !

Gepost door: leen | 15-03-04

Aha (Haha ?)- erlebnis... Leentje alive & well... Spring must be in the air...
Let's go kicking around.
Ferme nieuwe outfit. "Grote Kosj" gedaan ???

Gepost door: lambikske | 16-03-04

*grijns* Woefwoef. Zo kennen we Leen weer. *lol* Stinksloefenalarm!! ***

Gepost door: karlo | 16-03-04

L.B. Hoop toch dat Leen en Lies vanavond genieten van William Frederick Durst en co.

Gepost door: karlo | 16-03-04

Bedankt Leentje voor de interessen in ons schatje. Ze stelt het behoorlijk, maar uiteraard is de revalidatuie van een rugoperatie iets totaal anders dan de revalidatie van een zeg maar appendisitis of meniscus. Alle steun voor het gehele lichaam wordt geleverd vanuit de rug en die is op dit moment het zwakke schakeltje.... Maar alles komt goed : jij ben t op dit moment het beste voorbeeld : na regen komt ALTIJD zonneschijn.
Knap hoe je dr uit aan het werken bent leentje.

Gepost door: Luc, Katrijn en de kids | 16-03-04

Een gelukkig Leentje Blij hier te lezen dat Leentje zich happy voelt.
En houden zo, positief denken.

Gepost door: marian | 17-03-04

Hoi Bedankt om een berichtje na te laten op mijn blogje. Ik wou gewoon eens komen kijken wat voor blogje jij had en geloof me of niet, maar ik heb het onmiddellijk van begin tot einde gelezen. Iets wat ik anders nooit doe. Ik bewonder het echt hoe je toch nog alles kan opschrijven wat je denkt, ook al voel je je niet goed. Dat op zich is ook al een therapie. En ik kan je ook nog dit zeggen: het is normaal dat als je in therapie gaat, dat je je slechter kan voelen in het begin. Alles wordt er namelijk uit gehaald tot het laatste, dat is een soort verwerking. Het moet sowieso naar boven komen. Is het nu niet, dan later wel. Ik wens je nog veel sterkte toe, en als je wilt mag je me altijd een berichtje sturen.

Groetjes,

Myst

Gepost door: Myst | 17-03-04

De commentaren zijn gesloten.