19-03-04

Concert Limp Bizkit Vorst nationaal

Geweldig. Een beter woord als omschrijving van het concert van Limp Bizkit kan ik op dit moment niet bedenken. Het begon allemaal heel sterk met fantastische nummers als "My generation" en "Take a look around". De sfeer zat er van in het begin al goed in en in tegenstelling tot het concert van P!nk (een maandje terug), was het geluid vanaf de eerste minuut ok. Kon ook moeilijk anders als je met zoveel geluidsbandjes werkt.
 
Fred Durst verscheen in een voor hem typische outfit : t-shirt en een petje dat ons het uitzicht op zijn blue eyes ontnam. Hij werkte zich letterlijk in het zweet en dook af en toe de zaal in. Wat een presence, hij stond er gewoon.
 
De laatste helft van het concert was minder sterk. Minder bekende nummers en nieuw werk passeerde toen de revue, zoals bijvoorbeeld "Underneath the gun" (het nummer met een grote betekenis voor mij)... Tussen de nummers af en toe een lange stilte, wat meteen de sfeer een beetje brak, maar dat was zowat het enige minpuntje waar ik aan kan denken.
Tijdens "Nookie" mochten er enkele leuke meiden op het podium klimmen (ik dus niet) en ook "Faith", de afsluiter, werd aan het lekkere meidenvolk opgedragen. Bisnummer "Behind blue eyes" werd door Fred vanuit de zaal gezongen (het was even zoeken). Hoogtepunt van het concert was afsluiter "Rolling".
 
Conclusie : een geweldig goed concert enne voor wie het niet kon meemaken, in Augustus volgt de herkansing. See you at Pukkelpop !!!
 
Voor enkele krantencommentaren kan je terecht op mijn ander blogje  : http://quepasa.skynetblogs.be .
(Leen)

12:58 Gepost door leentje in Concert | Permalink | Commentaren (5) | Tags: concert, limp bizkit, vorst, review, bespreking |  Facebook |

Commentaren

als ik het geweten had... was ik ook geweest. Niet voor Durst en co, maar voor Janez Detd... :-p
Prettig weekend!!

Gepost door: karlo | 19-03-04

@Karlo onnozel ventje !!!
Janez Detz al vier keer gezien en ze worden steeds slechter... Wat een klerezooi !
Fredje is gewoon.... super !

Gepost door: Leen | 19-03-04

limp bizkit! raar maar ik vid die lullen toch maar puberaal...al kanik het niet kwalijk nemen dat zij op dat soort mensen mikken...nu over smaken discusieer ik niet en ik kan me inbleeden als ge geen vooroordelen hebt dat dit echt wel een sluek kan ziijn zo een paar minuten live opgepepte rock te horen.
My generation is een goed nummer ('tis dan ook van the who), behind bue eyues is ook cover dus ook goed! en die song met mission impossible tune vind ik ook wel goed! de rest niet echt dat...
Janes Dedt? karlo: ik ga nog geloven dat gij een runderkop met varkensoren en minuscule hersnetje shebt gelijk ieman dop je shoutbox zei! ;-))) lol
have fun dues and girly!
cms

Gepost door: CMS | 20-03-04

Keep on rolling Ik heb zo de indruk dat het in is om te kakken op Limp Bizkit... Jongens, jullie doen maar, maar niet op mijn blogje he !!!
xxx
Leen

Gepost door: Leen | 22-03-04

limp bizkit ik vond het echt de max in vorst oh ja bij het nummer de nookie waren het niet alleen meisjes op het podium ik stond er ook bij en die gasten die hier komen kakken over limp bizkit als julie limp maar niks vinden dan moet je hier ook niet komen en moesten er mensen zijn die foto's hebben van het concert stuur ze dan a.u.b. naar mijn e-mail
greetz jim

Gepost door: jim | 03-04-04

De commentaren zijn gesloten.