24-03-04

Time for some fun

Nog eventjes en bibi gaat zich eens goed amuseren met een jochie van 12 jaar. Wie had dat ooit kunnen denken ?
 
Weet je, toen we een tijdje geleden aan een collega van Liesje vertelden dat we naar Limp Bizkit gingen in Vorst Nationaal (zie verslag hieronder), zei die direct: "Mmmm, dat zou Alex (haar zoontje) ook wel willen." Voor we het wisten was er een kaart voor het jochie besteld en konden we niet anders dan het ventje mee te nemen naar Brussel.
 
Achteraf gezien was het een vrij toffe ervaring. Heb heel de tijd bezig geweest met de kleine (zou er zelf ook direct zo een willen). Was wel vermoeiend, want moest het kleintje constant afschermen van het geweld van enkele hevige fans. Bovendien kan ik je verzekeren: de hele tijd met een kind van twaalf jaar op je schouders zitten meespringen... 't is een prima fitnesoefening. Lol. Lisbeth is toen wel even kwaad geweest omdat ik hem een pint bier had gekocht. Was eventjes vergeten dat ie nog zo jong was, maar zeg nu zelf, als ie er zelf trek in heeft, waarom niet he. Denk dat ik - mochten we ooit kinderen krijgen - mijn kind zou rotverwennen (net als mijn pa dat ooit bij mee deed), terwijl Lisbeth eerder de strenge moeder zou spelen. 
 
In ieder geval, ik kon zo goed opschieten met Alex, dat ik hem maar meteen had uitgenodigd voor enkele uurtjes PS2 plezier. Naar ie zelf zegt is ie specialist Colin Mc Rae - rijder ... Afwachten maar of ie mij kan verslaan. hihi.
(Leen)
 

14:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*lol* iemand op je niveau gevonden (niet PS2, wel intellect) *plagerig grijnsje*
Leen alweer bezig mensen op het slechte pad te sleuren... tsss. en dat nog tijdens limp bizkit. nog meer tsss *grijns*

Gepost door: karlo | 24-03-04

ooh, nog vergeten je botjes al weergevonden??

Gepost door: karlo | 24-03-04

Enne... wie heeft wie verslagen? :-P

Gepost door: Aude Audenda | 24-03-04

Winnaar Laten we zeggen dat ik hem heb laten winnen...
Wou het niet echt op mijn manier spelen (andere speler van de baan rijden, tegenspeler afleiden zodat ie crasht, etc...), vandaar...

Gepost door: Leen | 25-03-04

De commentaren zijn gesloten.