29-03-04

Ik wil dood

Het zal je maar gebeuren, het tofste weekend in maanden achter de rug hebben en je toch ellendig voelen. Weet niet hoe het komt, maar zaten gisteren gezellig te keuvelen, toen ik ineens het gevoel kreeg dat het allemaal maar een droom was. Dat er morgen niks meer overblijft van wat ik nu meemaak. Des te dichter Lisbeth naar me toe groeit, des te eenzamer voel ik me.
 
Weet je, het zou voor iedereen beter zijn als ik er niet meer mocht zijn. Wat ik anderen nu aan doe,dat verdienen ze niet. Wat ik ook probeer, die zwarte schaduw zal steeds over mij hangen. Nooit meer zal ik dat vrolijke onbezorgde meisje worden dat ik ooit was. Therapie levert niks op, praten met mijn schatje ook niet. Integendeel, ik voel me er alleen maar slechter door. En wat is dan de zin om verder te gaan met je leven ? Als je toch geen vooruitzichten hebt ?
 
Het liefst zou ik in bed kruipen. Slapen en nooit meer wakker worden. De enige manier om al je zorgen te vergeten... Voor Lisbeth ben ik toch maar een te grote last. Ze durfde het niet aan me alleen in Gent te laten, vandaar dat ik nu bij ma in Genk zit. De dokter heeft me vol pillen gepropt en wou me nog een reeks andere voorschrijven. Maar dat wil ik niet. Ik wil niet leven als plant. Ik wil zo niet verder !!! Laat me toch gewoon doodgaan, maar zelfs dat is me niet gegund...
 
 
 

16:12 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

### Jesus meid, dat klinkt niet echt positief. Net nu je alles hebt om gelukkig te zijn... Weet niet wat zeggen. In ieder geval : sterkte !!!

Gepost door: Els | 29-03-04

I'm insane Build my fear of what's out there
and cannot breathe the open air
Whisper things into my brain
assuring me that I'm insane

Gepost door: Leen | 29-03-04

Oplossing Een kogel in je hoofd en we zijn van je gezaag af !!!

Gepost door: X | 29-03-04

X X ??? bang om je eigen naam te gebruiken ?

Gepost door: Els | 29-03-04

... Ach menskes, laat me toch met rust.

Gepost door: Leen | 29-03-04

uhhh? Lieve schat ik maak hetzelfde mee luister niet naar die stmme onwetende reacties ik ben honderd keer met mijn studie gestopten elke keer vroeg ik meaf waarom en waarom liepen me relaties stuk altijd maar de vraag waarom. Ik durf zelfs mijn eigen vrienden niet meer onder ogen te zien terwijl ik ze al 10 jaar ken gewoon te angstig maar probeer vol te houden ik ben ook aan het praten en soms is het nodig om medicijnen te slikkken je mag best een steuntje gebruiken daar is niks mis mee. en weet je ik als ik eerlijk ben wil ik ook niet meer maar ik probeer zoveel mogelijk om het te redden maar als ht echt niet meer gaat dan probeer ik ook een manier te zoeken want ik ben ook heel moe ik an ook niet meer maar je moet door je hebt gen keus. veel liefs .........en anders gaan we samen

Gepost door: true | 29-04-06

nog ef Ik snap je heel goed iedereen zegt dat je geen last bent maar toch voelt het zo stom he iedereen lacht en heeft lol en je huilt toch van binnen wanneer houdt het op maar geef het tijd je komt er wel

Gepost door: treu | 29-04-06

zelfmoord ik heb overal veel problemen dus ik zou vragen of iemand mij zou kunnen helpen :'(

Gepost door: tom | 31-05-06

dood waarom is het zo lastig plz. need realy help

Gepost door: tom | 31-05-06

dood waarom is het zo lastig plz. need realy help

Gepost door: tom | 31-05-06

dood! Hey da je bent ni de engi ze mijn level
heeft ook ni meer zin
loop al 4jaar met het gevoel dat ik dood wil die 4 jaar
had ik het zelf nog wel kunne verwerken maar nu...
heb ik echt hulp nodig der is niemand die wilt luisteren mijn zus ben ik gewoon niks mee
mijn ma is just een klein kind en snapt er nooit iets van als ik iets heb...
mijn pa tja die heb ik niet meer:(
en mijn mate opt school met hun kan ik er niet echt mee over prate
denk ni da ze het zouden begrijpen...
ik snijd me zelf ook...soms erg diep heel men arm zit vol met litekens en wonde....en naar een huisarts ofzow gaan gaat niet hij woont te ver weg en ben nog maar 13jaar..

Gepost door: Trobresk | 13-06-06

ZO GA JE (makkelijk) DOOD Wat `n gezeur allemaal, als je wild gaan moet je `t goed doen.
Recept:

Haal by je huisarts/internet "Fentanyl", zeg maar dat je rugpijn hebt.
Dat mengen met flink wat alcohol & klaar is kees, je gaat lekker slapen & word niet meer wakker.
Aan jullie allen: Veel succes !!
Reacties werw8 ik niet echt.
Hopend van dienst geweest te zijn,

Wieteku

Ps: ratten gif werkt ook goed.

Gepost door: Dr. Dood | 20-04-07

kom op heeyz lieve mensjes
iedereen ziet het wel eens niet zitten, zelfs ik! ik kras mezelf enzoo! maar! soms ben ik echt wel blij, al heb ik vele dipjes! luister niet naar die mensen die hier zeggen hoe je je van kant moet maken! ik heb dat ook gedaan! en ik heb geleerd dat er toch mooie dingen zijn aan het leven! soms moet je er wel lang op wachten, maar alles heeft zn redenen, en die die hier van hun receptjes opzetten om dood te gaan, grow up pls, hoe oud zijde?
mensjes!
als eriets is! kben er voor jullie hé! 1 voor 1 !
lieve groetjes!

Gepost door: sofie | 01-05-07

Yuuw kben iris en pf ik zie et ook nimeer zo zitte zenne ik voel me egt niet goet in men vel ik zit egt op zo'n fucking kutschool egt krapull !! en pff ik wou egt dat het allemaal zou kunne stoppe dat ik ooit nog eens kan glimlache want k benn het kotsbeu om elk schooljaar te zitte afwachte tot een mirakel ik ga wel nr andere school ma pff der gaak me ook ni goe voele zé !! ik heb gwn iemand nodig die me kan steune begrijpe en me moed geeft en meer zelfvertrouwe iemand die zelf super veel vriende heeft ofzoo ..
Bye Bye

Gepost door: Iris | 27-11-08

pff I even runaway today...
ben depri denk ik.. al jaren, heb behoorlijk wat grote shit meegemaakt, en wordt nog maar 20j. Vind het erg... weet dat zelfdoding niet de beste oplossing is... maar wat moet ik?

Gepost door: lien | 28-04-09

ik wil ook dood.....
kut leven!

Gepost door: doodisleuk | 12-12-09

Ook ik zie het niet meer zitten :(
Ben nu net 16 jaar, en heb gewoon geen zin meer.
Veel meegemaakt, teveel. Alles al verloren, geen vooruitzicht meer. Vaak zat mijn aders opengesneden, maar dan val ik flauw en word wakker met korsten op de wonden die mijn verdriet moesten beeindigen.

Gepost door: Paul | 05-03-10

fentanyl is enkel verkrijgbaar in pleistervorm, sebiet gaan ze je nog wijsmaken dat je ze moet laten wijken in alkool,

Gepost door: lil | 06-08-10

Mijn ouders maken constant ruzie , ik zie het ook niet meer zitten ...
Help ik wil niet dat ze scheiden ;c

Gepost door: Anonieeem ;c | 28-06-12

Hé jongens,
Kop op! Het leven is nu misschien een beetje beu maar je komt er wel overheen!
Praten helpt, dat heb ik zelf ondervonden. Ik ben namelijk zelf 2 jaar depressief geweest, en ik heb hulp gezocht. Eerst anoniem, en dat was een regelrechte opluchting. Het klinkt misschien stom maar probeer het tenminste!

Gepost door: skynetblogger | 16-08-12

ik voel net wat jij voelt, het doet verschrikkelijk veel pijn, ik heb zelf heel veel problemen... en wil er ook niet meer zijn, zelf probeer ik alles te doen om dood te gaan, ze zeggen dat het geen zin heeft en ik geloof het zeker als ik lees hoe veel redenen je hebt gelukkig te zijn, wees gelukkig met wat je hebt meisje, en vecht voor een prachtige toekomost! ik geloof in jou! xxx els

Gepost door: els | 27-10-12

Heey mensen, ff heel serieus:
Wat heeft het voor zin om dit op internet te zetten?
Stop met zeuren en gebruik de energie die je hier in steekt om je leven een positieve draai te geven. Ik heb zelf ook genoeg problemen gehad, maar ik ga ze hier niet uitschrijven want ik focus op wat ik voor de toekomst kan doen en niet op wat er is gebeurt. Niemand heeft je belooft dat het leven makkelijk zou zijn en eerlijk. Maar dat wil niet zeggen dat je daar zelf niets aan kunt doen!
Weg met die doemgedachten, vind een manier om jezelf te uiten. (Op die manier kunnen zelfs de meest negatieve dingen je leven positief omgooien ;) ik heb zelf mijn uitlaatklep gevonden in creativiteit en dat bracht alleen maar positieve dingen.) Vind je doel, iemand of iets waarvoor jij je best wil doen. Als je echt wil lukt het. Echt waar.

Gepost door: justlikehthat. | 28-10-12

De commentaren zijn gesloten.