31-03-04

Black clouds are coming down on me

Je oogjes open doen en meteen "Higway to hell"  (Hey Satan, look at me
I'm on my way to the promised land
) en "Knocking on heaven's door" (It's getting dark, too dark to see. Black clouds are coming down on me) op de radio horen. Toeval ? Je zou haast denken van niet.
 
In ieder geval zijn de voorbije dagen de donkerste uit mijn bestaan. Zonder enige reden weer de afgrond in geduwd worden. Telkens weer proberen er uit te klauteren, maar toch steeds verder afglijden, ik begin het moe te worden. Als ik zo nog een maand moet verderleven...
 
Weet je, en het ergste is dat Lisbeth haar lot aan dat van mij heeft verbonden. Maw doe ik dom, dan doet zij dat ook. Maandagavond werd het zelfs voor haar teveel. Troosten kon ik haar niet, daarvoor ben ik zelf te ver heen. Dan maar samen een fles wodka leeggedronken. 't Is een keer iets anders. Drank en sigaretten zijn momenteel de enige troost. Het klinkt dom, maar het verlicht de pijn en daar is het toch allemaal om te doen ? 

11:35 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik hou van het tweede deel van je "intro". Ik voel me daarentegen heel ongemakkelijk als ik je laatste berichtjes lees.. Trek België eens uit, doe iets compleet anders, zet je zinnen op een reis, een ideale partner, en de combinatie daarvan..
Ik blijf je lezen..x

Gepost door: casper | 31-03-04

De commentaren zijn gesloten.