01-04-04

Wedergeboorte

Gisteren me wat aan het verdiepen geweest in Wicca en ik moet zeggen, der zijn heel wat principes / ideeen waar ik me in kan terugvinden. Centraal idee is vrijheid. Vrij om te doen wat je wilt, zolang je anderen maar nie raakt daarmee.
 
Vorige nacht toen ik niet kon slapen er met Bobo op uit getrokken. Had voor alle veiligheid maar een briefje achtergelaten voor ma. Ik zie ze nog in staat om gans de buurt op te trommelen voor een zoekactie. Soit, zijn de natuur ingetrokken en heb me een uurtje neergelegd. Gewoon wat genieten van de rust om je heen. Jammer genoeg was het een beetje bewolkt, dus niet veel sterren kunnen kijken. Mijn hoofd leegmaken heb ik niet kunnen doen, maar ik moet zeggen dat het toch wel effect heeft gehad. Maw, voor herhaling vatbaar.
 
Niet dat ik me de komende weken als echte heks ga gedragen, maar ik vind het op dit moment wel interessant om te verdiepen in oude religies en culturen. Maw je wat meer open stellen voor vreemde invloeden.
 
In ieder geval. Ga me direct een schriftje kopen. Mijn eigen versie van een zogenaamd "book of shadows". Een persoonlijk dagboekje waar je alle info over wicca in opschrijft en tevens een soort plakboek van al je positieve ervaringen, gedichten, liedjes en interpretaties.
 
Daarna de trein op richting Gent. Heb heel wat artikeltjes van internet gehaald en ga dit een voor een doornemen. Heb ik misschien toch nog iets positiefs te melden aan Myriam (mijn psych) vanavond.
 
Allez, ga jullie laten.
xxx
Leen
 
Around the next bend, take the highway to the sun
Or the rocky road, it really don't matter which one
I was in hurry but that don't matter now
'Cause I have to get off that road of tears somehow
... But there is no way to change the way things are.
the way things are.

(Neil Young - Mansion on the hill)

12:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

?? Meer vraagtekens dan antwoorden, vooral : wat is wicca? Ga maar eens rondneuzen op Google denk ik. Doet inderdaad deugd hé, eventjes er tussenuit en gewoon alleen zijn met de stilte?
Enjoy it bij Myriam ;-)
Groetjes langs daar, Karlo

Gepost door: karlo | 01-04-04

o ja kan weer je blogje zien.

Gepost door: karlo | 01-04-04

gathered around the oaken table héhé blij dat je weer naar de sterren kunt kijken ;-)
en dat je blijkbaar iets gevonden hebt om tot jezelf te komen...Wicca of andere "religies" what' sin a name, draait 'm allemaal om hetzelfde, vrede vinden met je zelf en je omgeving.
maar sommige principes zin soms aantrekkelijker of duidelijker! ;-)
en blijkbaar vind je net als ik heel veel inspiratie uit liedjesteksten! mooi zo meid!!! ga zo door!
cms

Gepost door: cms | 01-04-04

De commentaren zijn gesloten.