02-04-04

Ayla

Tijdens mijn twee uur en half durende treinrit naar Gent, mij beziggehouden met het lezen van artikeltjes over mijn nieuwste passie: Wicca. ( voor meer info hierover verwijs ik dolgraag naar mijn nieuwe blogje :  http://ayla.skynetblogs.be )
 
Kijk, het is niet de bedoeling me daar obsessief op te storten, maar bepaalde principes raken me wel. In feite komt het neer op het vinden van innerlijke rust door zich te spiegelen in al het moois rondom je. En dan heb ik het niet alleen over de natuur op zich of het spirituele dat daaraan gekoppeld is, maar vooral over die vanzelfsprekende alledaagse dingen. Kortom, door het positieve te leren ontdekken, weer uit de put proberen te kruipen. Genoeg blabla ?
 
Concreet ben ik begonnen aan het opstellen van mijn "book of shadows", een persoonlijk dagboekje waarin ik alleen positieve ervaringen ga neerpennen plus heel wat songteksten als bron van inspiratie. Het eerste tekstje is een liedje waar ik een enorme afkeer van heb en tegelijkertijd toch steeds weer door aangetrokken wordt (over and over again van Neil Young). Some kind of magic. lol. Later meer daarover.
 
Belangrijkste bezigheid vandaag was het vinden van een heksennaam. En eigenlijk is dit vrij vlot gegaan. Mijn nieuwe naam: Ayla. (ik vertel je nog wel eens hoe ik daartoe gekomen ben).
 
 

00:24 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

wicca Ayla's blog zal me ongetwijfeld een hele hoop zoekwerk besparen, aangezien hier dus iemand aan het werk is die de gegevens reeds gezeeft zal hebben voor mij. Goeie punten voor Ayla dus...
Vanzelfsprekende alledaagse dingen die mooi zijn: laat ik beginnen met mezelf *grijns*
Leentje van Leen naar heks ???

Gepost door: karlo | 02-04-04

heks is bijlange geen negatief woord hoor, dus voor een keer kan ik je gelijk geven...

Gepost door: @karlo | 02-04-04

Ayla een heksen naam?? Heey!
Toevallig heet ik ook Ayla,
& ik ben 13¾ jaar jong/oud.
Ik vraag me af wat je bedoelde met dat Ayla een heksennaam is ofz.?
H0ezoe?
En wat betekend het dan?

Wel moet ik toegeven dat ik ook een soort van liefde heb voor wicca enz.
Een verband?
I don't know..!
Is wel bijzondere toeval ;)

Gr,
Ayla

Gepost door: Ayla | 15-06-07

De commentaren zijn gesloten.