02-04-04

Moon is shining down on me

Gisteren heb ik Lisbeth opnieuw leren ontdekken. Zo lijkt het in ieder geval... Weet je, ze was me met een bang hartje komen ophalen bij de psych. Maar eigenlijk was ik naar omstandigheden wel best ok. Hebben ons die avond op een terrasje gezet en heel wat gepraat, net als een koppeltje dat elkaar nog moet leren kennen. Hebben het vooral over de toekomst gehad en nog heel wat bijkomende plannen gemaakt. Het verleden wil ik nu even achter me laten, ook al zullen jullie waarschijnlijk denken dat het tijd wordt, dat ik alles verwerk.
 
Goed, toen het donker werd, hebben we ons een plaatsje gezocht naast de watersportbaan. Zwijgend voor ons uit zitten staren en elkaar voorzichtig beginnen kussen. Net alsof het de eerste keer was. Voor ik het wist had ik het er uit gefloept :
"Zou pa ons kunnen zien..." .
"Misschien..." . 
"Wat zou ie denken ?"
"Ik denk dat hij verdrietig is."
"huh?"
"Omdat hij je gelukkig wilt. Hij heeft gans zijn leven ervoor gezorgd dat je niks tekort kwam en nu hij er niet is, ga je ineens alles weggooien...."
(stilte/traantjes)
 
Weet je, wat zo leuk is aan Lisbeth is dat ze gewoon zegt wat ze denkt, ook al komt dat soms vrij hard over. Weet je, ze zal zich niet opdringen, maar als je er achter vraagt, krijg je steeds een eerlijk antwoord...

13:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

waaw! dag Leentje, k ben hier al dikwijls komen lezen en ik heb al heel dikwijls niet geweten hoe ik het best kan reageren. Net als deze keer trouwens en toch doe ik het nu toch; WAAW, knap !!

Gepost door: lucky2behappy | 02-04-04

*evil grin* @lucky2behappy: 1. Leen ipv. Leentje. Ons kleintje is groot geworden. 2. Stompzinnige reacties genieten de voorkeur *lol* Dat doe ik ook *grijns* zoals nu dus
@Leen: de Watersportbaan?? Romantisch... *ironisch* Probeer het Muink-park eens. Zeer mooi klein parkje, vlak bij grote broer Zuidpark, maar veel rustiger (en dicht bij mijn vroegere stek in Gent)

Gepost door: karlo | 02-04-04

@lucky gewoon je gedacht zeggen... da's het beste. en vooral niet proberen troosten of raad geven.... that's it.

Gepost door: leen | 02-04-04

@Karlo dringend behoefte aan een goeie shot in je .... ? heb je trouwens mijn botjes al teruggebracht ?

Gepost door: Leen | 02-04-04

hihi veel beloven... en ja, ik heb je botjes al terug gebracht. 'k heb ze zelfs ontgeurt *lol*

Gepost door: karlo | 02-04-04

nog 2 dingskes is ontgeur? met t of d? In ieder geval , de boodschap zal wel overgekomen zijn.
En natuurlijk een prettig weekend voor jullie beidjes hééé.

Gepost door: karlo | 02-04-04

Forum Welkom op ons forum, hopelijk vind je het er leuk.

Groetjes Jeroen

Gepost door: Jeroen | 03-04-04

De commentaren zijn gesloten.