02-04-04

Toekomst

Weet je, het voorbije weekend hebben we - tijdens een gezellig etentje - een aantal knopen doorgehakt en dit kan wel eens bepalend zijn voor onze toekomst.  
 
Samengevat :
Lisbeth zal binnen enkele maanden ontslag nemen op haar werk. Bedoeling is dat ze volgend schooljaar haar studies verpleegkunde zal afmaken (laatste jaar). Eigenlijk ben ik blij dat ik eindelijk eens iets voor mijn schatje kan terugdoen.
Zelf zal ik in Nederland blijven werken. Heb besloten mijn nieuwe functie te aanvaarden. Die houdt naast een financieel heel wat voordeliger contract (hoger tarief, terugbetaling hotelkosten en andere onkosten, etc...) ook inhoudelijk heel wat meer in... En bovendien : het lijkt net een nieuwe start en daar ben ik wel aan toe want de voorbije maand was ronduit rampzalig.
Plannen voor een baby (Lisbeth) zijn verschoven naar een later stadium. Waarschijnlijk eind volgend jaar, maar echt zeker zijn we daar niet van.
Over onze toekomstige woonplaats hebben we uitvoerig gediscussieerd, maar beiden vinden we ons huidig nestje toppie en dus blijven we in Gent. Dit houdt natuurlijk wel in dat ik de hele week in Nederland zal moeten doorbrengen (en dus niet heen en weer zal kunnen pendelen). Denken dat dit op lange termijn beter is voor onze relatie. Bang dat het anders een sleur gaat worden.

00:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nieuwe perspectieven Een aantal knoopjes doorgehakt: Goed zo! Een hoop(je) nieuwe plannen geeft dadelijk een nieuw perspectief, en dus weer zin in de alledaagse sleur, aangezien je iets hebt om naar uit te kijken. Zou dat ook wel willen. Ben er dringend aan toe. Vakantie bij voorbeeld. Maar dat zal maar voor september of zo zijn. Pff!!

Gepost door: karlo | 02-04-04

De commentaren zijn gesloten.