05-04-04

Happy days

Het lijkt wel of ik weer in het andere uiterste terechtgekomen ben. Weet je, de laatste dagen heb ik weer het gevoel dat ik de hele wereld aankan. Ik strek mijn tentakels in alle richtingen uit, om van alles wat te kunnen opsnuiven. Bang om iets te missen van alles wat rond mij gebeurt. Vandaar dat ik niet goed weet waar ik mijn weekendoverzicht moet beginnen. Bij vrijdag misschien, klinkt het meest logisch.
 
Goed, mij toen wat beziggehouden met het vertroetelen van mijn schatje en omgekeerd natuurlijk. Schatje krijgt meer in meer zin in mij (ook letterlijk). Zelf verdacht ik haar er eerst van een soort Pavlov reaktie te willen uitlokken. Weet je, telkens ik iets vertelde over mijn problemen, stond ze als het ware klaar om me te bespringen als een soort van beloning (?).  Een beetje oneerbiedig uitgedrukt misschien, maar zo voelde het aanvankelijk aan. Nu goed, toen ik het ter sprake bracht, reageerde ze verontwaardigd. Blijkbaar heeft het toch met liefde en respect en meer van dat te maken, maar daar ben ik te lomp voor. Volgens haar ben ik niet meer de koele harde tante die ik vroeger was, maar een emotioneel en gevoelig meisje. Nou nou...
 
Zaterdag me nog eens goed laten gaan en bijna alle winkels in Gent leeggekocht. Een kort overzichtje :
Kleding :
- Een zwart topje met doodskop.
- Een wit trainingsvestje met blauwe streep op de mouw.
- Enkele enge / korte geruitte blousjes (om mijn "assets" wat meer tot zijn recht te laten komen).
- Enkele topjes in zomerkleuren (blijkbaar hebben sommige kleuren een positief effect op je humeur).
- Een lederen armbandje met adelaar erop.
Boeken / DVDs en CDs :
- Enkele pocketboekjes van Dean Koontz (mijn favoriete schrijver)
- Een handleiding Wicca heb ik maar laten liggen. Weet je, wil alles zelf leren ontdekken, langzaam aan. Lijkt me interessanter en is bovendien het basisprincipe van Wicca.
- DVD van Wild Things (de twee films tesamen).
- CD van Magnus.
 
Ben in de namiddag bij Lisbeth haar werk binnengesprongen. Had ik beter niet gedaan want toen ik een of andere lastig vrouwmens mijn schatje het leven moeilijk zag maken, ben ik ontploft en ben ik me beginnen moeien. Het werd een heuse scheldpartij, maar gelukkig heb ik me net op tijd kunnen bedwingen. Schatje was onopvallend teken aan het doen dat ik moest stoppen daarmee en raar maar waar, dat had effect.
 
's Avonds Lisbeth getrakteerd op een etentje in Hasselt in " 't Kleine Genoegen" . Hebben het viergangen verassingsmenu genomen met een hele hoop wijn erbij. Best wel heerlijk en heel verzorgd. Een beetje genieten van je leventje he, want voor je 't weet is het voorbij.
Het menu :
- Apperitiefhapjes
- St. Jacobsschoteltje
- Aspergesoep met grijze garnalen.
- Everzwijnfilet met portosausje.
- Kokospannekoekjes met geflambeerde ananas en ijs.
 
Gisteren wilden we gaan mountainbiken, maar het was niet echt mooi weer. Dus braafjes bij ons ma thuis gebleven. In de voormiddag een beetje gevoetbald met bobo. Het beest vond al die aandacht best leuk en liep de hele tijd luid blaffend tussen ons in.... In de namiddag wat gewandeld en daarna lui in de zetel gelegen. Net toen we begonnen te knuffelen en ik mijn t-shirt had uitgetrokken, kwam ma binnen. Best wel genant. Dan maar braafjes een boekje gelezen.
 
Ben nu bezig aan een pocketje van Dean Koontz over mysterieuze moorden en voodoo. Schatje had natuurlijk meteen een opmerking klaar over mijn leesstijl : heel vluchtig, af en toe een tiental bladzijden overslaan, dan weer terugbladeren omdat ik iets gemist had en dan weer helemaal naar het einde om te weten wie er gaat sterven... Bovendien ben ik dan meestal zo verdiept in het verhaal dat ik alles rondom me heen vergeet en als je me dan probeert te storen, dan krijg je heel wat scheldwoorden over je heen. lol. 
 
Vandaag weer eventjes aan het werk. Ben hier om een nieuw contract te tekenen en mijn nieuwe functie te bespreken. Maar veel tijd om daarover te praten, hebben we niet. Gisteren is ons datacenter plat gegaan en dus kunnen ze best wat extra hulp gebruiken. Hele dag dus telecalls, vergaderingen, rapporten schrijven... Welcome back in real life. Maar heb er best wel weer zin in. Het leukste vond ik de verbaasde blikken van mijn collega's toen ik binnenkwam. Het leek wel of ze nog nooit een vrouw gezien hadden. Mannen he, ze zullen nooit veranderen.
 
 

13:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ja! Lucky 2 be happy

Gepost door: lucky2behappy | 05-04-04

Re: Mannen he, ze zullen nooit veranderen Gelukkig voor de vrouwen *grijns*

Gepost door: karlo | 05-04-04

aankopen heb ook een paar pockets van koontz, én de cd van magnus is super, niet? Veel plezier ermee! Eens shoppen kan deugd doen he *grijns*

Gepost door: Josie | 06-04-04

De commentaren zijn gesloten.