06-04-04

Wat indien ...

Wat indien ...  Een vraag die ik me al vaak heb gesteld. "Wat indien ik op het laatste moment niet mijn stuur had omgegooid en recht op die boom was ingereden ?"  Wel, dan was ik er niet meer geweest. Jammer ? Vroeger zou ik nee hebben gezegd, nu : ik weet niet. In feite kon ik op dat moment niet anders dan zelfmoord plegen. Ik had mijn kansen verknoeid en er was geen andere uitweg. Mijn leven was een grote puinhoop en bovendien : Wie wil er nu moeder worden van een kind dat niet welkom is ?
 
Weet je, ik heb hierover reeds een paar keer met Lisbeth gesproken, maar een van haar theorieen wil ik gewoon niet aanvaarden: "Misschien heeft je pa er wel voor gezorgd dat je nog steeds leeft. Je tijd was nog niet gekomen".  Onzin.
 
In ieder geval, het leek wel of het lot me aan het uitdagen was. Een week na het ongeval, had de leasingmaatschappij ervoor gezorgd dat er een identiek wagentje voor de deur stond. Alsof er helemaal niks gebeurd was. Mijn nonkel heeft er alles aan gedaan om het ongeluk te laten klasseren als ongeluk. Het gevolg is dat mijn ma nooit heeft geweten wat er juist gebeurd is. Misschien maar goed ook, want ik weet niet of zij die extra last nog kon dragen.
 
Goed, ik wordt nog dagelijks herinnerd aan dat voorval. Mijn kindje ben ik kwijt. Ik zal nooit meer zwanger kunnen worden. Ik heb de kans gehad om moeder te worden, maar ik heb ze verknoeid. Mijn straf ? Waarschijnlijk wel... Toeval bestaat niet.
 
Nog 1 ding wil ik kwijt : Als God bestaat, dan is wel een heeeel slecht scenarioschrijver !!!!

16:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

??? Ik word hier bestookt met onderwerpen waarvan ik alleen maar onthou: huh? Hoezo? (karlo2000@hotmail.com of je kent het andere wel, als je zin hebt om een beetje meer lijntjes te trekken rond de kleurtjes in je tekenboek)

Gepost door: karlo | 06-04-04

10.000 Verassing voor de 10.000ste bezoeker?? *grijns*

Gepost door: Your biggest fan | 06-04-04

@Karlo Wat valt er niet te begrijpen ? is toch duidelijk niet ?
Mijn psych heeft ook al gezegd dat ik mevr chaos herselve ben en dat ik soms veel te snel gaat. :) Uiteindelijk zal de puzzel wel ineen schuiven hoor. en anders : vragen maar, maar ik garandeer geen antwoord

xxx
Leen

Gepost door: Leen | 06-04-04

??? Dat tekenboek is voor mij heel duidelijk. Amai meid, je zult het wel heel moeilijk hebben gehad daardoor !

Gepost door: Els | 06-04-04

ride on this way was not your way! en je je tijd was nog niet gekomen...al zeggen dergelijke zinnen dus evenveel gelijk een scheet...
dsat je je stuur omdraaide zal je zelf oit wel weten, enweet je mss wel...ik bedoel je onbewuste hield je egen omdat je hier nog wat dingen te doen hebt hoor! dat denk ik...
straf van God da tje geen kinderen meer zult kunnen krijgen..maybe, maybe not...
gaan we gelovig doen en het op God steken?
vraag: ben jij gelovig?
(en dit is geen sneer!)
cms
(anders zou ik zoveel naar de sterren niet kijken)

Gepost door: CMS | 06-04-04

@CMS Nee, ik geloof niet in God. Ik geloof wel in iets, maar wat dat juist is, weet ik niet...

Gepost door: Leen | 06-04-04

Vragen staat vrij dus?? Maar idd. een en ander schuift gedeeltelijk in mekaar, maar ik zie het prentje nog niet helemaal. Wil dan ook alles weten hé. Lastig manneke, ikke :-)

Gepost door: karlo | 07-04-04

De commentaren zijn gesloten.