09-04-04

Down down down

Dacht dat het weer beter zou gaan met mij. Niet dus. Therapie is dik tegengevallen. Veel zwaarder dan gedacht en bibi is een beetje droevig. Heb deze namiddag door Gent gedwaald, op een bankje langs het water gezeten met een sigaretje in mijn mond. Meteen mijn ratsoen van 1 pakje per maand er door gejaagd. Denk niet dat Lisbeth het prettig vond om te merken dat er thuis nog niks gebeurd was qua opruimen en eten maken. Heb er gewoon geen zin in. Ga direct wat op de bank hangen. 't Zal wel overgaan zekers? Geen zin meer om te schrijven / praten. Zucht, en net nu we een verlengd weekend hadden... Oei, daar komen de traantjes. :(
 
Beetje muziek : http://nightwish.ath.cx/filemanager/download/158/dead_to_...

All the same take me away
We’re dead to the world

The child gave thought to the poet’s world
Gave comfort to the Fallen
’Heartfelt’ lovelorn’

Remaining’ yet still uninvited
Those words scented my soul
’"onely soul’ Ocean soul’

It’s not the monsters under your bed
It is the Man next door
That makes you fear’ makes you cry’
Makes you cry for the child
All the wars are fought among those lonely men
Unarmed’ unscarred

I don’t want to die a scarless man
A lonely soul
’Tell me now what to do’

I studied silence to learn the music
I joined the sinful to regain innocence

Heaven queen’ cover me
In all that blue
"ittle boy’ such precious joy
Is dead to the world

Heaven queen’ carry me
Away from all pain
All the same take me away
We’re dead to the world

Dead’ silent’ constant
Yet always changing
’ My favorite view of this world

As he died’ he will return to die in me again
Weaving the cloth’ giving birth to the Century Child
Who gave his life not for the world but for me
Innocence reborn once more
18:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

T'is tijd.... Beste Leentje,

het is tijd om te stoppen met denken dat u het middelpunt van het universum bent.Uw partner heeft ook recht op feedback,deze persoon blijft niet eeuwig energie in jullie relatie stoppen!Het moet van beiderkanten komen,mischien voorlopig van u minder maar gaandeweg zal u uw aandeel moeten verhogen in jullie relatie.Zoals de zaken nu gaan kan dit niet blijven duren.Ofwel wil u echt beter worden ofwel verschuilt u zich de rest van uw leven achter uw stemmingswisselingen.U pleegt emotionele chantage op uw naasten,op termijn is dit voor iedereen onhoudbaar.Niemand zegt dat het leven gemakkelijk is maar rlativeren brengt iedereen een stapje vooruit.Denk niet dat ik het niet goed met u meen ,maar genezen kan alleen als de betrokkene echt uit de"veilige"schuilplaats de depressie wil komen en deze niet te pas en te onpas (mis)gebruikt.

VG Lucien

Gepost door: Lucien De Weerdt | 09-04-04

dead to the world hmmm strange..ik zit ook de hele tijd met Nightwish in mijn kop...
maar heb me al opgepept met Odium's "ode to the night sky" en een verzamel van Deep Purple...
enne ja hard werken...dat verzet de zinnen ook ;-)))
en we zien hier opeens je deep blue eyes?
what's behind those blue eyes?
cms

Gepost door: CMS | 09-04-04

kop op hoor en alvast zalig paasfeest

Gepost door: willy | 09-04-04

geen zin Ik denk dat iedereen wel eens heeft Leentje, maak er toch maar fijne dagen van. Ook voor jou vrolijke paasdagen!

Gepost door: marian | 09-04-04

Voor dienen Lucien De Weerdt Al wat jij zegt is wel makkelijker gezegd dan gedaan hoor. Als je in een depressie zit, wil je zeker beter worden, dat wil iedereen, maar het is niet altijd zo simpel. Het kan zijn dat dat al jaren terug gaat en dat je in zulk een patroon gevallen bent, dat het normaal geworden is. Wat voor de buitenwereld niet zo normaal lijkt. En wat je daar zegt over die stemmingswisselingen. Daar schuil je niet achter. Dat gebeurt nu eenmaal en je moet daar mee leren omgaan. En ik denk niet dat Leentje haar depressie te pas en te onpas (mis)gebruikt. Zoiets (mis)gebruik je niet. En om uit een depressie te geraken moet je ze ook ondergaan en er niet van wegvluchten. En ik denk ook niet dat ze emotionele chantage gebruikt. Voor je zulke uitspraken doet, zou je haar in werkelijkheid moeten kennen en niet via wat er geschreven wordt. Want iedereen interpreteert alles anders van wat er geschreven staat. Er is geen lichaamstaal bij, geen oogcontact, geen intonatie etc... dus je kan niet zien op wat voor manier iemand iets naar voor brengt in als het gewoon neergeschreven staat. Je laat gewoon je eigen interpretatie spreken.

Groetjes,
Myst

PS: sterkte Leen

Gepost door: Myst | 10-04-04

De commentaren zijn gesloten.