13-04-04

Paasweekend (2)

Terwijl mijn twee schatjes (Liesje en ma) in de keuken bezig zijn - ja we zitten weer in Genk - ,heb ik eventjes de tijd om een kort update-je te geven van de voorbije dagen.
 
Zondag dus naar Genk gereden. Ma had een hele paasmenu voor ons voorbereid, natuurlijk weer veels te veel, maar het doet goed je af en toe eens te laten verwennen. En ik denk dat ma het fijn vindt ons in de buurt te hebben. Hoop ik toch, lol. Het begon allemaal met een koud zalmschoteltje, dan kippesoep, rosbief met groentekransje en om af te sluiten een overheerlijke chocoladegebakje.
 
Goed, we zijn zondag maar in de buurt gebleven, want het was niet echt mooi weer he. Beetje gaan wandelen met bobo, efkes de fiets op en een tourtje rond Bokrijk gemaakt... maw de usual stuff.
 
Gisteren was fijner. Zonnetje dat scheen en in de tuin kunnen ontbijten (was intussen al elf uur). Dan mountainbikes in de auto geladen en weg waren we richting Durbuy. Efkes een heel rot moment gehad, toen Bobo zielig kwam bedelen of ie mee mocht... Goed, lekker kunnen crossen in de bossen. Lisbeth op mijn fietsje en ik voor een keertje op die van pa. Uitgeput nog eventjes een terrasje gedaan en dan weer braafjes naar huis.
 
's Avonds heb ik schatje naar buiten gesleurd. Dekentje meegenomen en samen met ons woefje de natuur in getrokken. Weet je, is heel rustgevend om plat op je rug naar de sterren te kijken en luidop te beginnen dromen over vanalles en nog wat. Nog heel wat gepraat over het verleden, mijn depressies en alles wat me dwars zat (het gaat steeds makkelijker). Verder wat zwijgend naar boven zitten staren en toen is schatje over sex begonnen. "Heb jij het ooit al buiten gedaan?". Van het een is het ander gekomen en voor ik het wist lag ze naakt bovenop me... Zaaaalig.

13:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.