21-04-04

Zelfmoordpoging

Heb mijn autoongeluk - zelfmoordpoging - heel bewust beleefd. Ben nog een hele tijd "wakker" gebleven. Eigenlijk leek het alsof ik alles vanop afstand aan het bekijken was: de eerste mensen die zich rond mijn auto verzamelden, de man die mijn deur probeerde open te krijgen, de aankomst van de ziekenwagen, brandweer en politie. Veel interesseerde het me niet. Het enige wat ik dacht was: "Laat me toch..." en "Is het nu mislukt?".
 
Het heeft een hele tijd geduurd eer ze me uit mijn auto kregen. Het was toen pas dat de helse pijn in mijn buik en benen begon. Het leek wel of ze me met een kettingzaag aan het bewerken waren. Goed, snel de ziekenwagen ingeduwd geweest en dan in volle vaart weg. Het deed wel raar al die verplegers rondom mij. Besefte niet echt wat ze aan het doen waren. Veel paniek, dat wel. Het laatste wat ik me nog herinner was dat iemand tegen de ambulancier schreeuwde dat ie moest voortmaken, omdat het anders te laat zou zijn. En toen verloor ik het bewustzijn...

Commentaren

vraagje Was dat al lang geleden? of net pas?

Gepost door: Myst | 21-04-04

@myst zo'n anderhalf jaar terug. zucht....

Gepost door: Leentje | 22-04-04

? Knap van je dat je het hier verteld
Ben trots op je
Dikke kus
Wendy

Gepost door: wendy | 22-04-04

Anderhalf jaar Hopelijk heb je niet te veel afgezien. Jezelf het leven ontnemen, is het laatste wat je kan doen. Er zijn zoveel andere mogelijkheden. Eraan werken bijvoorbeeld, niet altijd even makkelijk, maar je geraakt er wel door. Eén van mijn spreuken is: YOU NEVER GET MORE THAN YOU CAN HANDLE. En dat is ook waar. Wat je nu doormaakt is evolutie, verder werken aan je leven, zodat je weer sterker in je schoenen staat. Je komt er wel meid. En als er iets scheelt mag je me altijd een seintje geven. Een babbeltje slaan kan nooit kwaad.

Gepost door: Myst | 22-04-04

Reactie Maar maar meisje toch dit is toch niks of niemand waard , je zelf van het leven willen beroven .Onthoud een ding JIJ en alleen JIJ bent belangrijk in jou leven .Denk in de eerste plaats aan je zelf ( anderen doen dat toch niet ) .En tot slot ; verzorg je goed ,en heb nog een zinvol en gelukkig leven .De GRTZ çoiske

Gepost door: çoiske | 02-07-04

:( sjiek dat je dat hier allemaal kan vertelle ;)
eigenlijk heb ik ook een aantal zelfmoordpogingen geprobeer ma ben op zoek naar iets dat rap gebeurd is .. vb van een appartement springn ofzo maar dan zit ik te denke is dat appartement wel hoog genoeg ..

Gepost door: wesley | 28-10-07

De commentaren zijn gesloten.