27-04-04

Gebroken

Het lijkt wel alsof jullie er plezier in hebben me op alle mogelijke manieren onderuit te halen. Veel kon het me niet schelen, maar nu een paar zogenaamde vriendinnen hetzelfde doet, voel ik me gebroken.
 
Blijkbaar vinden jullie dat ik nog niet genoeg geleden heb en willen jullie me dieper de put in duwen. Wel, proficiat het is jullie gelukt. Mijn engeltje ben ik kwijt, mijn weinige vriendinnen ook. Wat rest : een zielig hoopje mens dat alleen in een hoekje wacht op - of liever : verlangt naar - haar dood. En dan het liefst zo snel mogelijk.
 
Mijn leven is voorbij. Elke dag die nu nog volgt, is er een teveel. 

10:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Berichtje van Aude Leentje, dat laatste berichtje komt helemaal niet van Aude. Zo is Aude niet. Iemand anders heeft misbruik gemaakt van haar naam. En ik heb zo'n voorgevoel dat diegene die dat geschreven heeft dat nog gaat doen. Maar ik daag die persoon uit. Maak je bekend, of durf je niet? Is dit alles wat je kan? wel das dan heel laag gevallen zenne.... Degenen die dit doen, zijn gewoon te LAF om hun eigen naam onder hun bericht te zetten.

Leentje, je leven is niet voorbij. Dit is een nieuw stadium. Iets dat je moet verwerken. Laat je hoofdje niet hangen. Nu komt er een nieuw begin van iets dat misschien nog veel mooier wordt. Maar je moet er wel zelf aan werken he meisje. Het is moeilijk, maar je komt er, ik heb er vertrouwen in. Je bent sterker dan dit.
Dikke knuffel

Myst

Gepost door: Myst | 27-04-04

Weet niet... Myst, idd Aude is zo niet ... dat heb ik intussen wel al begrepen.

De laatste dagen wordt ik bestookt met klote mails... Blijkbaar het feit dat ik lesbisch ben en af en toe in een depri bui nogal destructief ben. Het berichtje van vandaag was er teveel aan...

Blijkbaar vinden jullie het leuk me zo te zien. Leedvermaak... En hoe dieper ik de put in geduwd wordt, hoe interessanter voor jullie.

Weet je, als zelfs Lisbeth je in de steek laat, wie kan je dan nog geloven?

Gepost door: Leen | 27-04-04

Mails Eigenlijk zou je zo niet mogen reageren op je blog als er iemand je zo'n klote mail stuurt, want die mensen komen op je blog lezen en hebben er dan nog plezier in ook. Gewoon negeren. DELETE. Of nog beter, zet hun mails op je blog, dan kan iedereen zien wat voor sukkels het zijn.

Gepost door: Myst | 27-04-04

Gevoelens Leen,
Ik vind het geen goed idee dat je je gevoelens zomaar te grabbel gooit op internet. Daardoor kan je je idd verwachten aan reacties zoals je die ziet in vorige postjes van jou...
Hou je gevoelens voor jezelf !!!
els

Gepost door: Els | 27-04-04

@Els Wat is dat voor een onzin ? soms is het juist goed om je gevoelens te kunnen uiten... Een goede raad : negeer die negatieve commentaar en laat je leiden door de positieve reakties !!!

Gepost door: Paul | 27-04-04

heit kop op meid !!! Als het je kan troosten : ik sta volledig achter je en ik ben er van overtuigd dat je een fantastisch iemand bent

Gepost door: Gert | 27-04-04

Jawadde Wat lees ik hier allemaal ? Trek je niks aan van die losers. Gewoon aan jezelf denken !

Gepost door: Nele | 27-04-04

De commentaren zijn gesloten.