29-04-04

Vraagje voor mijn allerliefste bloggertjes

Heit,
 
Vandaag bezig geweest met het opkuisen van mijn pc'tje en nog heel wat fotootjes, krantenartikeltjes en andere stuff gevonden. Nu wil ik dit op een ge-ordende manier op het net gooien. Jammer genoeg kan je in een blogje je berichtjes niet sorteren per onderwerp, dus zoek ik een andere oplossing. Heb gedacht aan een community, maar misschien kennen jullie betere methodes ?
 
Alvast veel dank voor jullie reakties...
Moet nu gaan, heb een date met het allerliefste meisje van Gent en omstreken. hihi.
 
Dikke knuffel,
Leen.

16:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oeioei daar ken ik niks van ... k kan je ni helpen dus, tenzij je alles kwijt wil, daar ben ik specialist in ;)

Gepost door: lucky | 29-04-04

oesje het enige wat ik weet wat je kan gebruiken is een community, zoals je zelf al zei.

Gepost door: Myst | 29-04-04

it-panne benje zeker dat het geen toevl was die pannes? de ICT-afdeling van jouw bedrijf wil mss tonen dat ze wel nodig zijn....aangeizne in het nieuws werd verteld dat je bedrijf 2800 banen scharpt en allemaal in de ICT-afdeling (wereldwijd) om alles uit te besteden aan Indië en dergelijke.
maar goed, nu je oo al bij je baas woont za ie jouw niet rap laten gaa nzeker! ;-)))
blij dat je weer blij bent!

ik luister gelukkig net veel radio! dus ik wordt nooit hooorndol van een domme hit! ;-)))
dus ookniet van de Flippe!
cms

Gepost door: cms | 29-04-04

Dikke proficiat Leentje voor de manier waarop je alweer een crisismoment doorstaan hebt en vooral opgelost hebt. Wie je echt lief hebt kan je mits een goed gesprek vergeven... en dit deed je ook : wat een mooie geste. Maar zoals ik bij de aanvang van het probleem zei : jullie hebben elkaar nodig en .... het is stil waar het nooit waait.

Houden zo en prettig weekend toegewenst.

Gepost door: Luc van het moerhofke | 29-04-04

@CMS tuurlijk was het toeval... Gevolg van een domino effect. Als de Netwerklink met hamburg uitvalt, wordt al het verkeer automatisch omgeleid via Frankrijk. Die raken overbelast, en dus wordt de back up link naar Engeland geactiveerd.... etc.
Probleem is dat er op dat moment een zevental verschillende netwerkteams bezig zijn met het probleem (locale teams, ons europees team, ploeg in Houston en KL en dan nog eens de verschillende telefoonmaatschappijen)- dus moet er het een en ander gecoordineerd worden en dat is nu net mijn taak. lol.

Gepost door: Leen | 30-04-04

De commentaren zijn gesloten.