05-05-04

Money money money

Gisteren weer heel wat centjes uitgegeven en Lisbeth deed voor een keertje vrolijk mee. Dacht ik toch... Begonnen in de Fnac met een paar cdtjes van Stijn en Novastar. Verder ook de Quentin Tarantino DVD box. Daarna dus Ikea. Hebben ons twee gemakkelijke zeteltjes gekocht, een langharig tapijt (lekker om op te stoeien), een nieuwe salontafel, een boekenrek en een hele resem rekken voor in de "vestiaire-kamer". Verder nog wat planten en andere prul.
 
Goed, toen we thuis kwamen begon het. Meisje wou de helft van alles betalen. Om eerlijk te zijn kan ik daar niet tegen. Mijn geld is haar geld en dan wil ik niet dat ze alles door twee gaat delen. Weet je, het liefst zou ik haar 500 euro geven zodat ze eens leuk kan gaan winkelen, maar als ik haar dit voorstel voelt ze zich beledigd.
 
Weet je, de hele avond over geld gediscussieerd en dan hebben we het nog niet eens over volgend jaar gehad. Dan wil ze nl opnieuw naar school en moet ze zowieso op mijn kosten leven. Kijk, zolang ik genoeg opzij heb staan om twee jaartjes zonder zorgen te kunnen leven, is dit voor mij voldoende. De rest dient om op te maken en het liefst wil ik dat delen met mijn schatje. Maar eer ik haar hiervan heb kunnen overtuigen... Vond het niet meer plezant. Uiteindelijk heb ik haar zover gekregen dat het "huishoudgeld" (wat haat ik dat woord) van mij komt en dat zij instaat voor het beheer ervan. Pff, klinkt allemaal serieus he, terwijl het mij allemaal geen zak kan schelen. 
 
 

 

13:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Geld Het hoort erbij hoor. Ik zou me er ook niet goed bij voelen, moest iemand anders alles betalen en ik niets. 't is altijd wel mooi meegenomen, maar achteraf krijg je toch op je neus gedrukt dat je op die zijn kosten hebt geleefd. Of je nu getrouwd bent of niet, het komt er toch altijd uit.

Gepost door: Myst | 05-05-04

@Myst Pfff... en nu lijkt het net alsof ze niks van me wilt. Weet je, heb al dikwijls gezegd dat alles wat we nu kopen ook van haar is... alleen aan mijn cdtjes en wat persoonlijke spullen van vroeger ben ik gehecht. De rest doet er niet toe. Wil gewoon samen fun hebben...

Gepost door: Leen | 05-05-04

@Leentje Het heeft er niks mee te maken of ze nu wel of niet iets van je wil...
Ze wil gewoon geld en vriendschap uit mekaar houden...
tot op een bepaalde hoogte doe ik dat ook zenne...

Als mijn beste vrienden geld nodig hebben kunnen ze dat van mij lenen (gesteld dat ik het aan de kant heb staan)
MAAR... dan stel ik wel een contract op...
En dat heeft er niks mee te maken dat ik hun vertrouw of niet...

Gepost door: Puppy | 05-05-04

Geld Als je geld teveel hebt, ik wil je mijn bankrekening wel doormailen.

Gepost door: Els | 05-05-04

Doorgeslagen Wat mij betreft zijn er grenzen aan de emancipatie.

Gepost door: Vryage | 06-05-04

De commentaren zijn gesloten.