07-05-04

Depri (2)

Nog een paar uurtjes en bibi is er weer eens vandoor. De voorbije dagen enorme problemen gehad hier op het werk. Ons computersysteem zit tegen de maximum capaciteit aan en moet dan ook dringend vervangen worden (ook al is ie nog maar een jaartje oud). Tot dan is het behelpen. Heb een aantal dingen tot een goed eind gebracht, tegen verwachtingen in.
 
Toen ik gisterenavond thuis kwam (bij John en Susan), maar direct naar mijn kamer gegaan. Gelukkig hadden ze begrepen dat ze me met rust moesten laten, want ik stond op ontploffen. Vanmorgen heb ik het wel moeten horen. John is iemand die direct zegt wat ie denkt... Ach, hij zal wel gelijk hebben. Wat hem vooral opviel was dat ik professioneel alles prima afhandel, maar dat ik prive een ramp ben. Weet ook niet hoe dat komt, maar het overkomt me gewoon.
 
Gisteren ook een ongerust telefoontje van Lisbeth gehad. Had nl niks van me laten horen. Ze begon heel geinteresseerd te praten over Zuid-Afrika (dus ik vermoed dat dat onze bestemming gaat worden), maar zelf had ik iets van "mens, laat me toch met rust." Heb haar dus afgeblaft en opgehangen... Zal haar seffens maar eens bellen, want ik heb geen zin in ruzie vanavond.
 
Allez, meer nieuws is er voorlopig niet. Ga jullie laten.
XXX
Leen

14:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Verschil tussen zakelijk en privé Je moest eens weten hoeveel managers en hoge pieten er Prozac slikken...

Gepost door: Myst | 07-05-04

Volledig akkoord, ik had het niet beter kunnen verwoorden: "Degene die vindt dat je een loser bent, ben je zelf eigenlijk. Terwijl je dat echt helemaal niet bent. Als je een loser was, stak je nu allang een paar meter onder de grond. Maar jij bent een vechter. Kijk maar eens hoe ver je nu al geraakt bent. "
(Reactie van Myst op jouw vorige berichtje)

Gepost door: karlo | 07-05-04

Prettig weekend!!! Een heel prettig weekend voor jou Leentje!!!

Veel liefs,
Lonely Angel

Gepost door: Lonely Angel | 08-05-04

De commentaren zijn gesloten.